Dragulf

Ungdomssjakklubb

i Oslo og Akershus

 

Velkommen til våre to lokale sjakklubber for barn og ungdom!

Det gir mange fordeler å være med i en klubb. For det første må man være medlem i en klubb for å kunne delta i barneturneringer.
Man vil få Ungdommens Sjakkforbunds medlemsblad gratis tilsendt.
Og man kan benytte seg av vårt gratis kveldstilbud.

  Dragulf Oslo USK mottar økonomisk støtte fra
Oslo kommune

 

Vi håper også å sende lag til diverse mesterskap. I sjakk har man både norges- og kretsmesterskap for selv de aller yngste. Dette er selvfølgelig breddearrangementer der leken er det viktigste, men det hadde vært moro om vi kunne hevde oss litt også. Kanskje kan en ny Magnus Carlsen dukke opp? Vi skal uansett gi den støtte vi kan!

I sjakk bryr man seg ikke så mye om alder, og begynn gjerne i voksensjakklubb så tidlig som mulig. Vi har alliert oss med Oslo Schakselskap (OSS), Norges største klubb, og vi håper flest mulig vil ta skrittet videre og begynne der. Da har man blitt sjakkspiller «på ordentlig». Sjansen for at du da har fått deg en hobby for livet er stor. Sjakk er nemlig veldig gøy! :-)

I høstsemesteret 2019 har vi klubbkveld på onsdager på Bondi skole i Asker, torsdager på NTG i Bærum og på fredager på OSS på Majorstuen fra 18.00-20.00.

Det er helt uforpliktende. Det koster ingen ting og man trenger ikke melde seg på. Her vil barna kunne spille med hverandre og det vil være ulike aktiviteter. Det vil også være en instruktør på plass.

Tilbudet er GRATIS for våre medlemmer. Meld deg inn!

Andre kan også bli med mot egenandel på 400 per semester.

 

Bli med på Dragulf USK Facebook gruppe!

Her får du følge med på ukentlige oppdatteringer om klubbens aktiviteter, treningstilbud, info om aktuelle turneringer hos oss og andre arrangører, anbefalinger og oppgaver.

 

Medlemsavgift er på kr 200,- i året.

Faktura sendes ut på mail etter registrering. 

Tilbud

Onsdag: Kveldskurs og Gratis spillekveld i Asker for alle klubbmedlemmer fra 17:15-20:00. 

Torsdag: Kveldskurs og Gratis spillekveld i Bærum for alle klubbmedlemmer fra 17:15-20:00. 

Fredag: Kveldskurs og Gratis spillekveld i Oslo for alle klubbmedlemmer fra 17:15-20:00. 

Tilbudet varer i perioden 28. august til og med 6. desember. Ikke spillekveld i høstferien. Vi skal starte igjen etter nyttår.

Turneringstilbud

Se Ungdommens Sjakkforbunds terminliste.

Innmelding online HER 

Spørsmål kan sendes til olga@stormester.no