Dragulf

Ungdomssjakklubb

i Oslo og Akershus

Velkommen til våre to lokale sjakklubber

for barn og ungdom!

 

Det gir mange fordeler å være med i en klubb.

Vi i Dragulf USK satser stort både på det sjakklige og det sosiale i klubben og har masse organisert opplegg for våre medlemmer.

  Dragulf Oslo USK mottar økonomisk støtte fra
Oslo kommune

 

 
Spillekvelder
Dragulf USK arrangerer spillekvelder for barn og ungdom i Oslo, Bærum og Asker. Spillekveldene er GRATIS for våre medlemmer og man kan delta på alle tre steder om man vil. Foreldrene er velkomne å bli med. Her har vi mest fokus på det sosiale og miljø! Les mer her: http://dragulf.no/accordions/view/spillekveld

 

 

Klubblisens for Magnus Trainer
For de ivrige har vi bestilt klubblisens for premium versjon av Magnus Trainer (sjakkapp med varierende trening). Om du vil benytte deg av tilbudet, send mail til Olga på olga@stormester.no for å få tilsendt kode og veiledning.

 
Kveldskurs
Vi tilbyr også strukturert kveldskurs for barn i Oslo, Bærum og Asker. Kurset koster normalt 1150 kr, men for de barna som er medlem i Dragulf USK, er det 550 kr i avslag. Les mer: http://dragulf.no/accordions/view/kveldskurs

 

 

Turneringer for barn og ungdom
Som medlem i Dragulf USK kan du delta i sjakkturneringer som Barnas og Ungdommens Grand Prix og turneringer arrangert av Ungdommens sjakkforbund. See USFs terminliste: http://www.sjakk.no/usf/terminliste/

Talentutvikling
Vår klubb har store ambisjoner og tilbyr intensiv trening og oppfølging for de ivrigste. Vår "talentutvilklingsprogram"  inkluderer treningssamlinger i forkant av alle offisielle individuelle og lagmesterskap, online trening og privatundervisning for de beste. Deltakelse er gratis for medlemmer og vi skal gi den støtte vi kan til de som vil! Følg med på www.sjakkevent.no om kommende medlemsarrangementer.

 

Barnas Sjakkblad
Alle medlemmer vil få Ungdommens Sjakkforbunds medlemsblad "Førsteraden" gratis tilsendt.

 

Ratede turneringer
Dersom du ønsker å delta i turneringer som organiseres gjennom Norges Sjakkforbund (NSF), såkalte «voksenturneringer», kreves det medlemskap i en klubb tilsluttet NSF. I såfall kan du bli medlem i vår «voksenklubb», Dragulf Sjakklubb, som er NSF klubb. Dette koster kr 200,- for de under 16 og kr 300,- for de under 26. Send mail til Olga på olga@stormester.no for innmelding.

Stay tuned!
Bli gjerne med også på Dragulf USK Facebook gruppe! Her får du følge med på ukentlige oppdatteringer om klubbens aktiviteter, treningstilbud, info om aktuelle turneringer hos oss og andre arrangører, anbefalinger og oppgaver.


Medlemsavgift er på kr 200,- i året.

Faktura sendes ut på mail etter registrering. 

 

Innmelding online HER 

Spørsmål kan sendes til olga@stormester.no