SJAKKLEIR i Vinterferien 2021

På sjakkleir kan du virkelig å få boltret deg med sjakkaktiviteter hele dagen!

Last ned INVITASJON

Tro det eller ei, men sjakk er faktisk så gøy at man fint kan sitte oppslukt i timevis med disse klossene. Men vi vil ha litt fysisk aktivitet også. Så her blir det også fotball og andre utfoldelser innimellom sjakkspillingen. Hodet trenger både frisk luft og aktivitet for å fungere godt.

I uke 8, fra mandag 22. februar til fredag 26. februar, planlegger vi å arrangere sjakkleir. 

Vi tar forbehold om endringer på grunn av korona.

 

PÅMELDING

Påmeldingsside legges ut i januar

STED

Eiksmarka skole eller Skøyen skole. (nærmere informasjon kommer i januar)

                    

PROGRAM

Mandag - Fredag:

08.30-09.30       Ankomst / uformelle aktiviteter
09.30-11.30        Gruppeundervisning
11.30-13.00        Lunsj og uteaktivitet 
13.00-15.00        Gruppeundervisning og sjakkspilling i gruppene
15.00-17.00        Ulike fellesaktiviteter og henting

Det organiserte opplegget starter kl 09.30. fram til kl 15.00 har vi fast opplegg med undervisning, gruppeturneringer, simultan mot trenere og andre aktiviteter. Blant fellesaktivitetene fra kl 15 til 17 er filmframvisning, lynsjakk og sjokksjakk. Etter kl 15.00 kan barna bli hentet når foreldrene ønsker det, men senest kl 17.00.

 

 

GRUPPER

Målgruppen er primært barn fra 1. - 7. klasse, men vi strekker oss gjerne både opp og ned i alder om andre skulle ønske å være med. Deltakerne deles inn i grupper på ca 12 barn. Inndelingen baseres på både alder og erfaring med sjakk. Meld gjerne i fra om noen vil være på gruppe sammen! (Vi kan justere underveis.) Hver gruppe får en dyktig og erfaren leder som har ansvaret både for undervisningen og andre aktiviteter.

 

PRIS 

1800,-. Dette inkluderer deltakelse fra mandag til fredag, premie og kursmateriell. Det er mulig å delta bare noen dager. En dag koster 400.-. 
Vi sender faktura på MAIL ved oppstart. 

MAT

I pauser setter vi fram frukt og saft. Ta med matpakke til lunsj (alle dager). 

 

TRENERE

Vi er virkelig fornøyde med våre trenere! Alle har sjakk-kompetanse i massevis, men det handler også om å være gode med mennesker. Spesielt på vår sjakkleire har vi solide folk med masse erfaring i sjakkarbeid med barn i alle aldre. Mange har gått på sjakklinja på NTG der fokus ikke bare er på å bli god i sjakk, men også på å bli gode sjakktrenere. Vi har en tanke bak det vi holder på med, og håper det gjør seg gjeldene blant annet i supre treningsøkter og sjakkleire. 😊


Arne-Birger Lund


Olga Dolzhykova


Erlend Kyrkjebø

Misha Galinsky

 

PÅMELDING

Info kommer i januar 2021

Spørsmål kan sendes til Olga Dolzhykova, e-post: olga@stormester.no

 

 

 

 

 
  Sjakkleir er morsomt!   Godt kameratskap følger med! Her et gammelt bilde av Johan Salomon og Aryan Tari, to av våre aller største talenter, fra en samling på NTG. Begge er nå stormestre.