SJAKKLEIR i Sommerferien

På sjakkleir kan du virkelig å få boltret deg med sjakkaktiviteter hele dagen!

Last ned INVITASJON

Tro det eller nei, men sjakk er faktisk så gøy at man fint kan sitte oppslukt i timevis med disse klossene. Men vi vil ha litt fysisk aktivitet også. Så her blir det også fotball og andre utfoldelser innimellom sjakkspillingen. Hodet trenger både frisk luft og aktivitet for å fungere godt.

I uke 26, fra mandag 25. juni til torsdag 28. juni, har vi sjakkleir på Bydgøy skole i Oslo i samarbeid med Oslo Sjakkrets Ungdom. Fredag 29. er det turnering på NTG, Bekkestua. 

PÅMELDING

STED

Bygdøy Skole, Strømsborgveien 12, 0287 Oslo.

Kollektivtransport: Buss 30 til Kongsgården. Gangvei ved jorde/skog til Bygdøy skole, ca. 7 min. Bussen går hvert 10. minutt.

PROGRAM

Mandag - Torsdag:

08.30-09.00        Ankomst / uformelle aktiviteter
09.00-11.00        Gruppeundervisning
11.00-12.00        Lunsj og uteaktivitet 
12.00-13.00        Fysiske sjakkaktiviteter
13.00-15.00        Sjakkspilling i gruppene
15.00-17.00        Ulike fellesaktiveter

Det organiserte opplegget starter kl 09.00. fram til kl 15.00 har vi fast opplegg med undervisning, gruppeturneringer og andre aktiviteter. Blant fellesaktivitetene fra kl 15 til 17 er filmframvisning, lynsjakk og sjokksjakk. Etter kl 15.00 kan barna bli hentet når foreldrene ønsker det, men senest kl 17.00.

Fredag 29. juni er det stor sjakkturnering for barn: Dragulf eye q BGP på NTG, Bekkestua.

Det spilles 8 kamper med tenketid 15 min per spiller. Oppmøte 8.30 - 09.00. Premieutdeling 15.00, henting senest 15.15

NB! Turneringen på fredag spilles på NTG (Hans Burums vei 30, Bekkestua)!

GRUPPER

Målgrupper er primært barn fra 1. - 7. klasse, men vi strekker oss gjerne både opp og ned i alder om andre skulle ønske å være med. Deltakerne deles inn i grupper på ca 12-14 barn. Inndelingen baseres på både alder og erfaring med sjakk. Meld gjerne i fra om noen vil være på gruppe sammen! (Vi kan justere underveis.) Hver gruppe får en dyktig og erfaren leder som har ansvaret både for undervisningen og andre aktiviteter.

SUPERGRUPPE! 

 Vi har en egen satsningsgruppe, ledet av IM Joachim Nilsen,  for de som vil forberede seg  til Oslo Junior International eller Landsturneringen.

PRIS
Leiren koster kr 1500,-. Dette inkluderer deltakelse fra mandag til fredag, mat fra mandag til torsdag
, premie og kursmateriell. 
Det er mulig å delta bare noen dager. En dag koster 350.-. Deltakelse på fredag - 150,-. 

MAT

Alle måltider og all mat er gratis for alle deltagere mandag-torsdag. Vi setter fram enkel brødmat og pålegg, frukt og saft slik at alle kan forsyne seg når de vil. I tillegg kommer suppe, pølser og pizza. 

MATALLERGIER

Vi er ikke eksperter på området og tror det er best at de med spesielle allergier passer på dette selv og tar med egen mat om det er noen spesielt. Men vi bestiller i hvert fall enkelte glutenfrie pizzaer når pizza står på menyen.

TRENERE


Olga DolzhykovaArne-Birger Lund

Lars Oscar Hauge


Kimiya Sajjadi

 

PÅMELDING

Påmeldingsfrist: 23. juni

Spørsmål kan sendes til Olga Dolzhykova, e-post: olga@stormester.no

 

 

 

 
  Sjakkleir er morsomt!   Godt kameratskap følger med! Her et gammelt bilde av Johan Salomon og Aryan Tari, to av våre aller største talenter, fra en samling på NTG. Begge er nå stormestre.