SJAKKLEIR i Sommerferien 2020

Det blir sjakkleir i år også! 

Vi følger selvfølgelig alle råd fra myndighetene. 

Last ned INVITASJON

Tro det eller ei, men sjakk er faktisk så gøy at man fint kan sitte oppslukt i timevis med disse klossene. Men vi vil ha litt fysisk aktivitet også. Så her blir det også fotball og andre utfoldelser innimellom sjakkspillingen. Hodet trenger både frisk luft og aktivitet for å fungere godt.

I uke 26, fra mandag 22. juni til fredag 26. juni, har vi sjakkleir på NTG på Bekkestua.  

PÅMELDING

STED

NTG, Hans Burums vei, 1357 Bekkestua

Vi tilbyr følging av barn fra og til plattformen på Majorstuen T 
for de som ønsker. 10-15 min. å gå mellom Bekkestua T og NTG. 

Vi tilbyr følging av barn fra og til plattformen på Majorstuen T for de som ønsker. 10-15 min. å gå mellom Bekkestua T og NTG. 

 

PROGRAM

Mandag - Torsdag:

08.30-09.00       Ankomst / uformelle aktiviteter
09.00-11.00        Gruppeundervisning
11.00-12.00        Lunsj og uteaktivitet 
12.00-13.00        Fysiske sjakkaktiviteter i grupper (basketsjakk, lagpratsjakk, sjakkstafett)
13.00-15.00        Gruppeundervisning og sjakkspilling i gruppene
15.00-17.00        Ulike fellesaktiviteter og henting

Det organiserte opplegget starter kl 09.00. fram til kl 15.00 har vi fast opplegg med undervisning, gruppeturneringer, simultan mot trenere og andre aktiviteter. Blant fellesaktivitetene fra kl 15 til 17 er filmframvisning, lynsjakk og sjokksjakk. Etter kl 15.00 kan barna bli hentet når foreldrene ønsker det, men senest kl 17.00.

Fredag 26. juni blir det en åpen turnering fra kl. 11.00 dersom vi kan følge smittevernreglene for sjakkturneringer og de allmenne reglene slik de er den 26. juni. Før kl. 11 grupper som mandag-torsdagHvis ikke turnering, foregår fredagen på samme måte som mandag-torsdag.

GRUPPER

Målgruppen er primært barn fra 1. - 7. klasse, men vi strekker oss gjerne både opp og ned i alder om andre skulle ønske å være med. Deltakerne deles inn i grupper på ca 12-14 barn. Inndelingen baseres på både alder og erfaring med sjakk. Meld gjerne i fra om noen vil være på gruppe sammen! (Vi kan justere underveis.) Hver gruppe får en dyktig og erfaren leder som har ansvaret både for undervisningen og andre aktiviteter.

 

SUPERGRUPPE! 

Vi arrangerer en egen satsningsgruppe for de som har over 1500 i rating. 

PRIS
Leiren koster kr 1500,-. Dette inkluderer deltakelse fra mandag til fredag,
premie og kursmateriell. 
Det er mulig å delta bare noen dager. En dag koster 350.-. 
Vi sender faktura på MAIL ved oppstart. 

MAT

Vi kan ikke servere mat denne gangen pga Corona-situasjonen, bortsett fra noe enkelt som kan deles ut i gruppene, som bananer, is, saft. Derfor må alle ha med matpakke og drikkeflaske. 

TRENERE

Vi er virkelig fornøyde med våre trenere! Alle har sjakk-kompetanse i massevis, men det handler også om å være gode med mennesker. Spesielt på vår sjakkleire har vi solide folk med masse erfaring i sjakkarbeid med barn i alle aldre. Mange har gått på sjakklinja på NTG der fokus ikke bare er på å bli god i sjakk, men også på å bli gode sjakktrenere. Vi har en tanke bak det vi holder på med, og håper det gjør seg gjeldene blant annet i supre treningsøkter og sjakkleire. 😊


Simen Agdestein

Arne-Birger Lund

Olga Dolzhykova

Johannes Haug

 

PÅMELDING

Påmeldingsfrist: 20. juni

Spørsmål kan sendes til Olga Dolzhykova, e-post: olga@stormester.no

 

 

 

 

 
  Sjakkleir er morsomt!   Godt kameratskap følger med! Her et gammelt bilde av Johan Salomon og Aryan Tari, to av våre aller største talenter, fra en samling på NTG. Begge er nå stormestre.