Dragulf Sjakkskole

Sjakk er gøy fra første stund, men vi vil gjerne utvikle oss og bli litt gode også. På denne siden har vi samlet alle våre tilbud til de som vil lære å spille sjakk.

Det starter gjerne med et kurs på skolefritidsordningen/aktivitetsskolen. Vi har systematisert kursene i fire nivåer og laget eget lærehefte på hvert nivå. Så her skal det være muligheter både for de helt ferske og de som allerede kan litt.

Neste skritt er kanskje å møte opp på kveldsundervisningen i den lokale sjakk-klubben. Da er allerede et stort skritt tatt på veien til å bli Sjakkspiller med stor S.

Og veldig smart er det å få privatundervisning. Det kan foregå enten alene eller i mindre grupper. Ta kontakt med Olga eller Simen om interesse for dette! Det var slik det startet med Magnus Carlsen.

Vi håper også å kunne tilby sjakkleire i både høst- og vinterferie og i for- og etterkant av sommerferien.

Det tar litt tid å bli ordentlig god i sjakk, og vil gjerne følge dere hele veien dit med vår sjakkskole. Men uansett hvor langt du er kommet - nøl ikke med å være med i turneringer! Det går helt fint selv om man bare så vidt kan reglene. Det er alltids andre på samme nivå.

 

 

 
 

Sjakk er gøy både for gutter og jenter!

 

 Magnus Carlsen som ni-åring. Ekstra morsomt er det når man er en liten gjeng.

 

 
 

 

 
  Sjakk øver konsentrasjonsevnen, og morsomt er det også.   Premier er viktig. Alle får premie i alle våre arrangementer.