Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP september 2016

Veldig hyggelig var det at A-gruppen igjen var på godt gammelt nivå både i topp og bredde. Det skal ikke mye til for at man får en topp treningsøkt selv for de beste. Man trenger bare at noen kommer, og da kommer det gjerne enda noen til, og man har straks en kjempesterk turnering nærmest rett utenfor stuedøren.

Norgesmester Johan Salomon er i farta for tiden og vant foran blant andre undertegnede og Jon Ludvig Hammer, de to stormesterne i feltet. Jon Ludvig skal ha kred for å stille rett etter et krevende OL Han var tydelig ikke opplagt, men han mottok i hvert fall fortjent hyllest for 5. plassen i Baku.

Totalt hadde vi med 68 deltagere denne gangen. Det høres kanskje rart ut, men med de pengepremiene vi har og med såpass mange juniorspillere som betaler mindre, skal man faktisk opp i rundt 60 deltagere for å gå i balanse om man holder kantinen utenfor. I forrige turnering klarte vi akkurat å utbetale pengepremiene med at Timofey, mannen til Olga, ikke tok ut sin tusenlapp i premie for sin andreplass. Det er ikke så mye overskudd på dette. Og dermed håper vi det var greit at vi ba om litt hjelp med ryddingen i etterkant. Takk for det alle som hjalp til! J

I barneturnering var det litt færre enn vanlig, hvilken muligens kan ha sammenheng med Oslo Maraton samme dag? Eller at vi var litt sene med å legge ut info og påmeldingslenke på vår egen hjemmeside? Eller at mange har tatt skrittet opp i «voksenturneringen»? Det siste er målet og tanken med dette opplegget. 

Resultater

Dragulf eye q BGP
NTG eye q GP


Tilbake
Список тем