Korona og Dragulf

Vi følger selvfølgelig nøye med på utviklingen. Det er ikke registrert noen smittetilfeller på NTG og det gjøre diverse tiltak fra skolen. Samtlige dørhåndtak desinfiseres med antibac to ganger daglig og så videre, og man følger de råd som gis.

Men det er avlysning av arrangementer som gjelder for tiden. Og vi må bare følge etter. Lørdagens turneringer på NTG er første arrangement vi dessverre må avlyse. Så får vi se hvordan ting utvikler seg, men inntil videre må vi bare holde lav profil med arrangementer.

Vi velger også å droppe spillekveldene både i Asker på onsdager, på NTG på torsdager og i Oslo Schakselskap på fredager. Altså ingen felles sjakktrening i klubben på en stund. Siste spillekveld blir i Asker i kveld. Men ingen trening på NTG på torsdag eller i OSS på fredag denne uken.

Vi må se an hva vi gjør med våre sjakk-kurs på Skolefritidsordningen rundt omkring. Vi er i kontakt med respektive skoler, men inntil videre går disse som normalt.

Vi planlegger å arrangerer en del online turneringer for barna på Lichess mens vi venter på stabilisering. Følg med på info i vår Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/dragulf/


Tilbake
Список тем