NM for jenter og kvinner 2020

 

Det er ikke fritt for at vi er veldig stolte når vårt klubbmedlem Amalie Linnea Heibo tar full pott, 6 av 6 (!), i Miniputt-klassen i NM for jenter og kvinner i Bergen siste helgen i mars. Såpass at vi har smeller til med vårt første klubbstipend. Amalie får 5000,- av klubbkassa som skal brukes på sjakktrening med hvem hun måtte ønske.

Hun trener allerede med stormester Aryan Tari og Eivind Bruaset, tredjeklassing på sjakklinja på NTG, så kred til dem også for åpenbar god jobb. 😊 

Vi håper dette virker motiverende både for henne og andre. Det er bare å stå på alle sammen! Her er det gulerøtter innen rekkevidde!

Takk også til advokaten som har gitt oss 50 000,- i året og som muliggjør både denne type stipend og videre oppfølging. Han ønsker å være mest mulig anonym, men vit at det er flott å få sånne som deg med på laget!

Storveis var det også at vår alles kjære Olga vant Eliteklassen og med det også sikret seg plass til VM i lyn- og hurtigsjakk til høsten. Dette har vært en veldig populær sending for NRK og blir det sikkert igjen, så da gleder vi oss til å følge Olga på TV-skjermen. 😊

I siste runde var det avgjørende toppoppgjør mellom Olga og Thyra Kvendseth, som går i første klasse på sjakklinja på NTG. Olga vant, men honnør også til Thyra for bra resultat. Ingrid Skaslien og Amanda Eiding, også de sjakkelever på NTG og velkjente skikkelser i våre turneringer, hevdet seg bra i Eliteklassen.


Tilbake
Список тем