NTG U Open 8. klasse

NTG U er en skole med ambisjoner, og det har vi også. Så ingen sperrer på å kjøre et helt trinn samtidig. Så godt som samtlige 8. klassinger på NTG U var de to siste timene på fredagen samlet til sjakkturnering.

83 ungdommer stuet sammen i to klasserom var en utfordring, kanskje en av de største vi har lagt ut på. Noen kunne knapt reglene, så det gikk nok litt over stokk og stein i enkelte partier. Men stemningen var på topp med dertil litt høyt støynivå når man er gira. Men vi gjennomførte bare 13 minutter over tiden.

Vi forsøker å være strikte på at dette maks skal ta to timer, og vil pleier å ha kontroll på dette. Når tiden er knapp kan vi kutte på de små leksjonene mellom rundene.

Litt kluss med føringen av resultater førte til noen overaskende endringer på sluttabellen. Vi satser på seks videre til finalen på Henie-Onstad kunstsenter og da to fra hvert årskull når vi kjører turneringer per trinn som her.

Nå gjenstår tilsvarende turneringer for 9. og 10. trinn. Vi har lært at det er veldig lurt med utskrifter og at resultater føres på ark rundt omkring i stedet for samlet på PC-en. Det er føring av resultater som tok tid denne gangen. Men ikke neste gang! 😊

 

RESULTATER


Tilbake
Список тем