NYHETER

Online turneringer framover

Online turneringer framover

Når en dør lukkes, åpnes en ny. Ting avlyses fortløpende nå, men det er ingen ting i veien for å spille på nettet!

Les mer...
Korona og Dragulf
 Korona og Dragulf

Vi følger selvfølgelig nøye med på utviklingen. Det er ikke registrert noen smittetilfeller på NTG og det gjøre diverse tiltak fra skolen. Samtlige dørhåndtak desinfiseres med antibac to ganger daglig og så videre, og man følger de råd som gis.

Men det er avlysning av arrangementer som gjelder for tiden. Og vi må bare følge etter. Lørdagens turneringer på NTG er første arrangement vi dessverre må avlyse. Så får vi se hvordan ting utvikler seg, men inntil videre må vi bare holde lav profil med arrangementer.

Les mer...
NM for jenter og kvinner 2020

NM for jenter og kvinner 2020

Det er ikke fritt for at vi er veldig stolte når vårt klubbmedlem Amalie Linnea Heibo tar full pott, 6 av 6 (!), i Miniputt-klassen i NM for jenter og kvinner i Bergen siste helgen i mars. Såpass at vi har smeller til med vårt første klubbstipend. Amalie får 5000,- av klubbkassa som skal brukes på sjakktrening med hvem hun måtte ønske.

Hun trener allerede med stormester Aryan Tari og Eivind Bruaset, tredjeklassing på sjakklinja på NTG, så kred til dem også for åpenbar god jobb. 😊 

Vi håper dette virker motiverende både for henne og andre. Det er bare å stå på alle sammen! Her er det gulerøtter innen rekkevidde!

Les mer...
Sjakkleir i vinterferien og Dragulf BGP Mr. Gorilla
 

Sjakkleir i vinterferien og Dragulf BGP Mr. Gorilla

Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette var en supervellykket sjakkuke! Undertegnede, altså Simen, fikk gleden av å være vikar for en gruppe på torsdagen, og for meg var det skikkelig inspirerende! Håper barna også opplevde det slik. Veldig morsomt er det å se at stadig flere blir bedre og bedre. De beste her er allerede blant de beste i landet i sine aldersgrupper.

Les mer...
NM for ungdomslag 14.-16. februar

Dragulf USK på NM for ungdomslag 14.-16. februar

Forrige helg ble NM for ungdom- og barnelag arrangert, Dragulf stilte med 2 lag og var en av de som stilte med flere lag. Det var 22 lag totalt som deltok i barneklassen.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Список тем