NYHETER

NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP mars 2018

NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP mars 2018

Som vanlig var det ungdommen som dominerte på pallen i vår månedlig GP-turnering på NTG, men nå er de i ferd med å overta også i A-klassen.

Elham Abrlauf (12) knivet side om side med Sebastian Mihajlov (18) og det ble til slutt rent finaleoppgjør mellom disse to i sjuende og siste runde. Sebastian trakk det lengste strået, men Elham fortsetter å imponere.

Les mer...
Vinterferieleir og Dragulf eye q BGP 23. februar
 

Vinterferieleir og Dragulf eye q BGP 23. februar

Været var fantastisk denne uken, men det går an å kose seg med sjakk likevel. 40 barn var denne gang med på vår vinterferieleir på Skøyen skole, og omtrent like mange stilte i den avsluttende barneturneringen på fredagen.

Les mer...
Gamlebyen Open 4
 

Gamlebyen Open 4

Vi skal være forsiktige med rangere, men at det er en fryd å arrangere turnerinte på Gamlebyen skole i Oslo er det i hvert fall ingen tvil om!

For fjerde året på rad hadde vi skoleturnering på denne fargerike skolen med masser av innvandrernavn på startlisten, og det er like hyggelig hver gang med verdens snilleste barn fulle av entusiasme.

Les mer...
Sjakkfest i Sandvika!

Sjakkfest i Sandvika

Fantastisk er det at verdensmesteren i sjakk faktisk kommer fra Bærum, og storveis er det at kommunen støtter opp og ønsker å gjøre Bærum til en «sjakk-kommune».  Det ble bevilget hele 1,5 millioner kroner til matchen Carlsen-Nakamura på Henie-Onstad senteret på Høvikodden, men det sildret også på de lokale sjakkmiljøene.

Les mer...
Nytt nye premier i våre barneturneringer
 

Nytt nye premier i våre barneturneringer

Stort sett er vi fornøyde med opplegget vårt med våre månedlige turneringer på NTG, men litt forandring fryder. Årets nyvinning er at hver barneturnering har et dyretema. Førstkommende barneturnering på NTG 10. februar er i Krokodillens tegn. Magnus Carlsen er som en krokodille på sjakkbrettet, så da passer det bra å starte med dette dyret. 

Les mer...

 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Список тем