NYHETER

Skoleturneringer i Asker

Skoleturneringer i Asker
Uke 4 og 5

Mens sjakkelevene på NTG gjorde praktresultater i Gibraltar, arrangerte Simen turneringer på hjemlige trakter. 

Les mer...
Klasseturnering på Løkeberg

Klasseturnering på Løkeberg
28. januar 2016

Alle lærerne på Løkeberg barneskole i Bærum var i England for å lære seg bruk av I-pad i undervisningen. Dermed var det foreldrestyrt skole i to dager. 

Les mer...
Skoleturnering på Roald Amundsen videregående
 

Skoleturnering på Roald Amundsen videregående

Topp stemning og bra nivå! Det  var en meget hyggelig opplevelse å arrangere sjakkturnering på skolen som har tatt navnet etter den berømte polfareren (tidligere Oppegård vgs.)

Etter fire runder sto både Vegard Haneberg og Adrian Basing med full pott, men Vegard dro i land seieren i siste runde på tross av bonde under i store deler av partiet.

Bilde: Turneringsvinner Vegard Haneberg

Les mer...
Dragulf eye-q BGP januar 2016

Dragulf eye-q BGP januar 2016

"Vi måtte kjøre i 2 time for å komme hit, men vi angrer ikke og er fornøyd med turneringen." Tusen takk for den tilbakemeldingen! :-) Det motiverer mer enn man kanskje skulle tro.

Vi håper vi skaper sjakk-glede med disse turneringene, og BGP-turneringene er gjerne første skrittet inn i turneringsverdenen. Mange har tatt spranget videre til GP-turneringen vi gjerne arrangerer parallelt, men denne gang var det kluss på forbundets terminliste, så vi var nødt til å splitte oss. Men det betyr i hvert fall at det er mulig også å være med i NTG eye-q GPlørdag 23. januar. Spranget er ikke så stort! 

Les mer...
Mange skoleturneringer i vente!

Mange skoleturneringer i vente

Nå baller det på seg. Det er oppdaget at skoleturnering er en stor suksess. Vi får i hvert fall veldig hyggelige tilbakemeldinger på de turneringene vi har avholdt. Det er noe helt nytt. Og det fungerer! Og det tar bare halvannen til to timer å gjennomføre. Vi kommer med alt utstyr og fikser alt. Påmelding på nettet.
Les mer...

 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Список тем