NYHETER

Sjakkleir i sommerferien, 22.-26. juni og Dragulf BGP

Sjakkleir i sommerferien, 22.-26. juni og Dragulf BGP

Sjakk, lek, sang og glede.Disse fire ordene beskriver sommersjakkskolen i år helt perfekt. Mandag morgen møttes både motiverte trenere, og elever på Ntg/Smestad klare for en uke med sjakk og lek! Været var også på vår side, noe som gjorde slik at barna fikk smake på sommeren i pausene. 

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP 23. mai 2015

Dragulf BGP og NTG GP 23. mai 2015

Det ble en hyggelig og sosial turnering denne gangen med litt færre deltagere enn normalt i voksenturneringen. Kollisjon med minneturneringen til ære for Knut Bøckman, Oslo Schakselskaps legendariske formann i en årrekke, var nok hovedgrunnen til det. Men 39 deltakere er likevel ikke så verst.
I barneturneringen var det 56 deltakere, hvilket er bra, men pinsehelgen forhindret kanskje noen fra å komme.
Vi håper det frisket opp arrangementet med gratis loddtrekning av et «Play Magnus-brett». Alle deltakerne fikk hvert sitt lodd.

Les mer...
Jentesjakkhelg på NTG 8.-10. mai

Jentesjakkhelg på NTG 8.-10. mai

Denne helgen har vært fantastisk. Vi var 10 barn, men det stoppet oss ikke fra noe som helst. Jentene fikk et veldig bra samhold, mye mer enn før. Jentene ble mer opptatt av å være med hverandre enn å trene nesten.

Sjakktreningen gikkk utrolig bra, og jentene sa at de lærte masse.

BILDER og VIDEO

Les mer...
Skoleturnering på Veitvet, 17. april
 

Skoleturnering på Veitvet, 17. april

Veitvet skole har lange sjakktradisjoner med Bror Eg som en legendarisk skikkelse. Eg var en fantastisk ildsjel som gjorde skolen til en av de mest fremtredende i skolesjakkmiljøet på 70- og 80-tallet.

Hyggelig var det derfor at over 100 barn møtte opp til sjakkturnering på skolen en fredags formiddag. Interessen, og ikke minst potensialet, er der stadig.

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP 11. april 2015

Dragulf BGP og NTG GP 11. april 2015

Det var rock’nroll-stemning da Magnus Carlsen dukket opp på vår forrige turnering i forkant av påsken. Rundt 200 deltakere var det totalt da, mens det denne gang var mer normalt med 46 i barneturneringen og 78 i voksenturneringen. 

Les mer...

 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Список тем