NYHETER

Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP september 2016

Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP september 2016

Veldig hyggelig var det at A-gruppen igjen var på godt gammelt nivå både i topp og bredde. Det skal ikke mye til for at man får en topp treningsøkt selv for de beste. Man trenger bare at noen kommer, og da kommer det gjerne enda noen til, og man har straks en kjempesterk turnering nærmest rett utenfor stuedøren.

Norgesmester Johan Salomon er i farta for tiden og vant foran blant andre undertegnede og Jon Ludvig Hammer, de to stormesterne i feltet. Jon Ludvig skal ha kred for å stille rett etter et krevende OL Han var tydelig ikke opplagt, men han mottok i hvert fall fortjent hyllest for 5. plassen i Baku. 

Les mer...
Løkkehaven eye q BGP og GP
 Løkkehaven eye q BGP og GP

For tredje året på rad kunne vi arrangere våre august-turneringer i nydelige omgivelser i Løkkehaven park i Sandvika. Dette er virkelig en flott arena for oss med masse frisk luft og ikke minst masse som skjer rundt med byfest i Sandvika

Nok en gang smilte solgudene til oss med strålende vær, men litt hjelp måtte vi ha på søndagen fra Tor Skaslien, faren til Ingrid, som faktisk er meteorolog. Han kunne etter hvert fortelle at regnet var kommet til Hurum. Når noen i tillegg frøs en del, valgte vi å kutte siste runde i GP-turneringen. 

Les mer...
For en eventyrlig uke!

 For en eventyrlig uke!

Kimyia Sajjadi rapporterer fra årets sommerleir på Skøyen skole fra 27. juni til 1. juli:

Sommersjakkskolen er et høydepunkt for mange! I hvert fall for oss trenere. Uken har vært full av ulike varianter av sjakk, hard jobbing og sprell.

Les mer...
Dragulf eye q BGP "England" 21. mai

Dragulf eye q BGP "England" 21. mai

Hyggelig med bra oppslutning over hele linja denne gang! Selv A-gruppen i voksenturneringen var oppe og gikk. :-)

I C-gruppen dominerer ungdommen, og det er bare hyggelig. Stadig flere tar spranget fra barneturneringen over til C-gruppen i voksenturneringen, og slik vi ser det er det bare positivt. Det er tøffere, men det ser ikke ut som noen tar noen skade. Tvert i mot. Her det mange som er på vei opp!

Les mer...
NTG eye 2 Hurtig-GP april 2016 og Dragulf eye q BGP april 2016

NTG eye 2 Hurtig-GP april 2016 og Dragulf eye q BGP april 2016:

Vi gleder oss over mange nye fjes denne gang og bare god stemning på alle måter. :-)

Responsen i gruppe A i «voksenturneringen» er ikke all verden. Kanskje noen ble fornærmet over at vi kuttet premiene der. Men sånn går det når flesteparten av deltagerne kommer fra gruppe B og C. Da går mesteparten av premiene også den veien.

Vi tror likevel vi på denne måten bidrar til å skape nye toppspillere. Det er en rak linje til toppen. Vi håper stadig flere vil ta skrittet fra BGP-turneringen til GP-turneringen. Og er man først på det nivået, er det ikke lenge før man sitter i klisteret og har fått seg sjakk som hobby for resten av livet. Sånn er det for veldig mange. Og vi håper det er greit. Det er hjernetrim og veldig hyggelig! 

Les mer...

 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Список тем