NYHETER

Skoleturnering på Eiksmarka skole

Skoleturnering på Eiksmarka skole, 11. desember 2015

En veldig hyggelig opplevelse var det å arrangere sjakkturnering på Eiksmarka skole for 7. trinn. Imponerende at alle elevene på trinnet har øvd i de siste tre ukene for å kunne delta. Over 80 deltakere og masse moro med sjakken!

Les mer...
Juleutgaven av våre månedlige hurtigsjakkturneringer
 

Velkommen til juleutgaven av våre månedlige hurtigsjakkturneringer 12. desember! Vi planlegger en storartet dag med masse aktiviteter:

-          Logikk-konkurranse med Olga. Vi legger inn en 20-minutters «pause» der alle skal få kunne bryne seg. Oppgavene vil være sjakkrelatert. Premier til de tre beste!
-          Gratis lotteri med premier fra vår sponsor eye q.
-          Foreldrequiz. Vinneren får gratis deltakelse i vår vinterferieleir for sin sønn eller datter.

Meld deg på!

Påmelding NTG GP 
Påmelding Dragulf BGP

 

Les mer...
Dragul eye q BGP og NTG eye q GP, 7. november

 Dragul eye q BGP og NTG eye q GP, 7. november

Olga vant! Det må vel kunne sies å være høydepunktet fra turneringen. Olga løper normalt rundt som en rakett og ordner med alt, og det gjorde hun denne gangen også. Men i motsetning til så mange ganger før, deltok hun også i turneringen. Litt oppvarming før det nært forestående EM for landslag på Island var ideen.

Med 61 deltagere i «voksenturneringen» og 59 i «barneturneringen» er vi fornøyde med deltagertallet. Litt krise var det da turnerinsservice-filen ble lukket uten å lagre etter første runde av barneturneringen, så da måtte de lynkjapp rekostruksjon til med manuell innlegging av alle startnumre og rundeoppsett med motstander og farge og det hele legges inn på nytt i full fart. Det var sånt Olga holdt på mellom rundene.

Les mer...
Nye premier på våre barneturneringer

Nye premier på våre barneturneringer

Vår nye premiekolleksjon er ankommet! Hver barneturnering vil være viet et stort land der alle deltakerne vil få nøkkelring med motiver fra dette landet. 

Les mer...
Sjakkleir og Dragulf eye q BGP, 3. oktober

Sjakkleir i høstferien og Dragulf eye q BGP, 3. oktober

Turneringen var også avslutning av en ukes barneleir på NTG. Barn så ut til å storkose seg med Olga, Arne-Birger Lund og Anders Iversen som instruktører.  De fleste stilte i barneturneringen på lørdagen, men har allerede tatt steget opp og spiller med de voksne i voksenturneringen

Les mer...

 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Список тем