NYHETER

Ekstra premier i Bærumsmesterskapet!
 

Ekstra premier i Bærumsmesterskapet!

Vi smører på! Alle deltakerne får både sportstrøye fra eye q og boken om Magnus Carlsen i tillegg til vanlig deltagerpremie og medaljer til de beste. Dessuten vil beste Bærumsskole kunne glede seg over å få signert sjakkbrett av selveste verdensmester Magnus Carlsen!

Les mer...
Skoleturneringer på Gullhaug og Høvik Verk

Skoleturneringer på Gullhaug og Høvik Verk

Vi er i full gang med «promoteringsturneringer» for det virkelig store, nemlig Bærumsmesterskapet på NTG 10. desember. Så veldig stor oppslutning var det kanskje ikke på invitasjonen vi sendte ut til samtlige 27 barneskoler i Bærum. Vi tilbød gratis skoleturnering og at vi fikset det hele. Men noen slo til, og nå har vi blitt litt klokere. 

Les mer...
Sjakkleir i høstferien

Sjakkleir i høstferien
Skøyen skole, 3-7. oktober 2016

Høstferien er ikke den heteste uken for sjakkleir, og ekstra konkurranse fikk vi denne gang av den strålende turneringen Oslo Chess Festival på Fornebu samtidig. Men 30 barn syntes i hvert fall å kose seg med Arne-Birger Lund og Johannes Kvisla som instruktører.

Les mer...
Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP september 2016

Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP september 2016

Veldig hyggelig var det at A-gruppen igjen var på godt gammelt nivå både i topp og bredde. Det skal ikke mye til for at man får en topp treningsøkt selv for de beste. Man trenger bare at noen kommer, og da kommer det gjerne enda noen til, og man har straks en kjempesterk turnering nærmest rett utenfor stuedøren.

Norgesmester Johan Salomon er i farta for tiden og vant foran blant andre undertegnede og Jon Ludvig Hammer, de to stormesterne i feltet. Jon Ludvig skal ha kred for å stille rett etter et krevende OL Han var tydelig ikke opplagt, men han mottok i hvert fall fortjent hyllest for 5. plassen i Baku. 

Les mer...
Løkkehaven eye q BGP og GP
 Løkkehaven eye q BGP og GP

For tredje året på rad kunne vi arrangere våre august-turneringer i nydelige omgivelser i Løkkehaven park i Sandvika. Dette er virkelig en flott arena for oss med masse frisk luft og ikke minst masse som skjer rundt med byfest i Sandvika

Nok en gang smilte solgudene til oss med strålende vær, men litt hjelp måtte vi ha på søndagen fra Tor Skaslien, faren til Ingrid, som faktisk er meteorolog. Han kunne etter hvert fortelle at regnet var kommet til Hurum. Når noen i tillegg frøs en del, valgte vi å kutte siste runde i GP-turneringen. 

Les mer...

 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Список тем