NYHETER

Gamlebyen Open 5

Gamlebyen Open 5

Sjakk er stadig «hot» på Gamlebyen skole! Denne gang var det 80 ivrige deltakere, og stemningen var som alltid i de ærverdige lokalene, på topp.

Ikke verst var det at borgermester Marianne Borgen plutselig dukket opp før siste runde. Hun kunne fortelle at hun var oppvokst med Bror Eg og sjakkmiljøet han skapte på Veitveit.

Les mer...
Ullern Open februar 2020

Ullern Open februar 2020

Ullern har gode sjakktradisjoner, kan jeg skrive under på. Tidlig på 1980-tallet var det her en super gjeng som herjet i både nasjonale og internasjonale skolemesterskap. Den som dro det lengst var Einar Gausel, som noen år senere ble stormester og som ennå skriver sjakkspalten i Dagbladet. 

Les mer...
Trygve Waage Cup 2020

Trygve Waage Cup 2020

I helgen ble lagturneringen Trygve Waage Cup arrangert, og Dragulf stilte veldig sterkt med hele 6 lag! Dette var mest av alle klubbene i turneringen, og vi kan dermed si oss veldig fornøyd med deltakelsen på vår første lagturnering!

Turneringen gikk over 6 runder, med 3 runder på lørdagen og 3 runder på søndagen. 

Les mer...
Dragulf BGP Mr Pingvin og NTG Lyn Open

Dragulf BGP Mr Pingvin og NTG Lyn Open

Med nesten 90 deltakere i barneturneringen og 16 i «voksenturneringen», altså godt over 100 deltagere totalt, er det jo ikke så verst. Vi er enormt mye større enn alle andre turneringsarrangører i landet og trekker langt flere. Men vi savnet likevel noen av våre «travere».

Les mer...
Holmlia best i finalen!

Holmlia best i finalen!  

Da er det opplest og vedtatt. Holmlia er beste ungdomsskole i Oslo! I hvert fall var de det i finalen i Oslosjakken en strålende januaronsdag i Oslo Schakselskaps lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstua.

Jubelen stod i taket da resultatet var klart. Høyenhall hadde nok forhåpninger med gull- og bronsevinner i turneringen totalt, men samtlige seks spiller fra hver skole telte med, og da blandet også Apalløkka seg med i tetstriden. Disse to fikk begge totalt 24 poeng, men Holmlia altså var best med 25 poeng.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Список тем