NYHETER

Manglerud Open
 

Manglerud Open

Elevene på Manglerud skole stilte sterkt til turnering denne fredagen, og med hele 60 deltakere kan vi trygt slå fast at dette er en skole hvor lysten til å spille sjakk var stor! Elevene var både konsentrerte og engasjerte under partiene, mens de mellom rundene fulgte godt med da vi ga dem noen ulike tips og triks. 

Les mer...
Ris Open

Ris Open

Nydelig dag på Ris Ungdomsskole med 28 greie deltagere. 10. klasse hadde tentamen denne dagen, så da ble det de tre beste fra henholdsvis 8. og 9. trinn som går videre til finalen.

Les mer...
Kristian Stuvik Holm med på Dragulf trenerlag
 

Kristian Stuvik Holm med på Dragulf trenerlag

Vi har sikret oss en av de mest dyktige trenere og ikke minst elitespillere til neste semester. IM Kristian Stuvik Holm (21) blir med på vårt trenerlag og skal undervise på kveldskurs i Oslo, Dragulf talentsamlinger og sjakkleir i vinterferien. Påmelding til alle tre er nå åpen på sjakkevent.no.

Kristian tilhører generasjonen som for noen år siden ble kalt «Dream Team». Tre av disse er stormestere i dag, og det er like om hjørnet også for Kristian å sikre seg denne høyeste tittelen i sjakkverdenen.

Les mer...
Høyenhall Open

Høyenhall Open

Det ble en spennende turnering på Høyenhall skole. Turneringen fant sted i naturfagsrommet som hadde gode fasiliteter for sjakk! Her var det ikke mange som hadde meldt seg på på forhånd, men på turneringsdagen ble det fantastisk oppslutning med 55 deltakere.

Les mer...
Dragulf BGP "Kina" og NTG GP "Play Magnus"

Dragulf BGP "Kina" og NTG GP "Play Magnus" 

Strålende oppmøte på våre hurtigsjakkturneringene 16. november på NTG!

Masse deltagere og masse liv, akkurat slik vi liker det! Mulig det hjalp med høyere pengepremier i voksenturneringen og konkurranse i Magnus Trainer for barn.

Vi må innrømme at vi gleder oss spesielt over at mange av våre egne spillere i Dragulf USK gjorde det bra og virkelig begynner å komme seg! Veldig hyggelig var det også med hele 13 spillere fra Nes Sjakklubb.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Список тем