NYHETER

For en eventyrlig uke!

 For en eventyrlig uke!

Kimyia Sajjadi rapporterer fra årets sommerleir på Skøyen skole fra 27. juni til 1. juli:

Sommersjakkskolen er et høydepunkt for mange! I hvert fall for oss trenere. Uken har vært full av ulike varianter av sjakk, hard jobbing og sprell.

Les mer...
Dragulf eye q BGP "England" 21. mai

Dragulf eye q BGP "England" 21. mai

Hyggelig med bra oppslutning over hele linja denne gang! Selv A-gruppen i voksenturneringen var oppe og gikk. :-)

I C-gruppen dominerer ungdommen, og det er bare hyggelig. Stadig flere tar spranget fra barneturneringen over til C-gruppen i voksenturneringen, og slik vi ser det er det bare positivt. Det er tøffere, men det ser ikke ut som noen tar noen skade. Tvert i mot. Her det mange som er på vei opp!

Les mer...
NTG eye 2 Hurtig-GP april 2016 og Dragulf eye q BGP april 2016

NTG eye 2 Hurtig-GP april 2016 og Dragulf eye q BGP april 2016:

Vi gleder oss over mange nye fjes denne gang og bare god stemning på alle måter. :-)

Responsen i gruppe A i «voksenturneringen» er ikke all verden. Kanskje noen ble fornærmet over at vi kuttet premiene der. Men sånn går det når flesteparten av deltagerne kommer fra gruppe B og C. Da går mesteparten av premiene også den veien.

Vi tror likevel vi på denne måten bidrar til å skape nye toppspillere. Det er en rak linje til toppen. Vi håper stadig flere vil ta skrittet fra BGP-turneringen til GP-turneringen. Og er man først på det nivået, er det ikke lenge før man sitter i klisteret og har fått seg sjakk som hobby for resten av livet. Sånn er det for veldig mange. Og vi håper det er greit. Det er hjernetrim og veldig hyggelig! 

Les mer...
Dragulf eye q BGP og NTG eye q Hurtig-GP, 19. mars 2016
Dragulf eye q BGP og NTG eye q Hurtig-GP, 19. mars 2016

Veldig hyggelig er det at så mange ønsker å starte påsken med sjakk på NTG. 53 deltagere var det i barneturneringen og 84 i «den voksne».

Mange har tatt skrittet videre fra barneturneringer til voksenturneringer, og mange har allerede begynt å klatre oppover i klassene.  Det er akkurat slik vi ønsker det. At tilbudet skal være komplett fra første trekk til, tja, hva skal man si? 

Les mer...
Sandvika Open, 3. mars 2016

Sandvika Open, 3. mars 2016

Sandvika videregående skole er kjent som en av supergymasene i Bærum med høyt karaktersnitt for å komme inn, og det viste seg også at sjakknivået var meget bra. Kanskje det beste vi har sett til nå for denne type turnering! 

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Список тем