NYHETER

Strålende dager i Sandvika!

Strålende dager i Sandvika!

Bedre spillelokale enn utendørs i Løkkehaven park i Sandvika går det ikke an å få! Sola skinte, og det var nydelig stemning med Sandvika Byfest og masse arrangementer parallelt. Vi er en del av det, som vanlig, og kommer gjerne igjen. 
Les mer...
Sjakkhelg i Sandvika 24.-25. august

 Sjakkhelg i Sandvika 24.-25. august

Endelig sommeren over og vi kan kjøre i gang igjen med sjakk-arrangementer! 😊 Vi starter høstsesongen i Løkkehaven park i Sandvika med noe nytt: «Familie Lagturnering» på lørdag 24. august og Lynsjakkturnering på søndag 25. august.

Les mer...
Sjakkleir på Bygdøy skole i uke 26 og Dragulf BGP "Ukraina"
 

Sjakkleir på Bygdøy skole i uke 26 og Dragulf BGP "Ukraina"

Tusen takk til 76 deltagere på vår sommerleir på Bygdøy! Vi håper alle koste seg. Tilbakemeldingene fra både foreldre og trenerne kan tyde på det.

Takk også til Erlend Mikalsen, Johannes Haug, Lucas Ranaldi, Eivind Bruaset, Sigurd Huse og ikke minst erfarne Arne-Birger Lund og Valdemar Staunsbjerg for innsatsen. Virket som forholdet var gjensidig og at deltagerne var fornøyde med dere også. :-)

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP 16. juni
 

Dragulf BGP "India" og NTG GP 16. juni

Det er ikke sikkert søndag er den beste dagen for våre turneringer, men det var mye denne helgen, og vi flyttes oss da vi allerede har lagt beslag på så mange lørdager i året. Men hyggelig stemning er det alltid med 50 deltakere i barneturneringen og 30 i «voksenturneringen».

Vi er selvfølgelig veldig oppmerksomme på mange av de unge lovende talentene vi har, og gleder oss over å kunne gi dem et tilbud. Det er noen her som virkelig er ivrige og som kommer til å bli gode!

Les mer...
Abonement på MAGNUS TRAINER for Dragulf USK!

Gratis abonement på MAGNUS TRAINER for medlemmer i Dragulf USK!

31. mai var siste spillekveld dette semesteret. Men vi håper at mange vil ha noen sjakkaktiviteter i sommeren også. Derfor har vi bestilt klubblisens for premium versjon av appen for de ivrige og jeg håper dere vil kose dere med den i sommeren.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Список тем