NYHETER

NM for jenter og kvinner 2020

NM for jenter og kvinner 2020

Det er ikke fritt for at vi er veldig stolte når vårt klubbmedlem Amalie Linnea Heibo tar full pott, 6 av 6 (!), i Miniputt-klassen i NM for jenter og kvinner i Bergen siste helgen i mars. Såpass at vi har smeller til med vårt første klubbstipend. Amalie får 5000,- av klubbkassa som skal brukes på sjakktrening med hvem hun måtte ønske.

Hun trener allerede med stormester Aryan Tari og Eivind Bruaset, tredjeklassing på sjakklinja på NTG, så kred til dem også for åpenbar god jobb. 😊 

Vi håper dette virker motiverende både for henne og andre. Det er bare å stå på alle sammen! Her er det gulerøtter innen rekkevidde!

Les mer...
Sjakkleir i vinterferien og Dragulf BGP Mr. Gorilla
 

Sjakkleir i vinterferien og Dragulf BGP Mr. Gorilla

Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette var en supervellykket sjakkuke! Undertegnede, altså Simen, fikk gleden av å være vikar for en gruppe på torsdagen, og for meg var det skikkelig inspirerende! Håper barna også opplevde det slik. Veldig morsomt er det å se at stadig flere blir bedre og bedre. De beste her er allerede blant de beste i landet i sine aldersgrupper.

Les mer...
NM for ungdomslag 14.-16. februar

Dragulf USK på NM for ungdomslag 14.-16. februar

Forrige helg ble NM for ungdom- og barnelag arrangert, Dragulf stilte med 2 lag og var en av de som stilte med flere lag. Det var 22 lag totalt som deltok i barneklassen.

Les mer...
Gamlebyen Open 5

Gamlebyen Open 5

Sjakk er stadig «hot» på Gamlebyen skole! Denne gang var det 80 ivrige deltakere, og stemningen var som alltid i de ærverdige lokalene, på topp.

Ikke verst var det at borgermester Marianne Borgen plutselig dukket opp før siste runde. Hun kunne fortelle at hun var oppvokst med Bror Eg og sjakkmiljøet han skapte på Veitveit.

Les mer...
Ullern Open februar 2020

Ullern Open februar 2020

Ullern har gode sjakktradisjoner, kan jeg skrive under på. Tidlig på 1980-tallet var det her en super gjeng som herjet i både nasjonale og internasjonale skolemesterskap. Den som dro det lengst var Einar Gausel, som noen år senere ble stormester og som ennå skriver sjakkspalten i Dagbladet. 

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Список тем