NYHETER

Dragulf BGP "Norge" januar 2019
Dragulf BGP "Norge" januar 2019

Stor stas med kjempeoppslutning! Over 100 deltagere i barneturneringen og 84 i «voksenturneringen» og masse foreldre – det betyr stinn brakke og masse som skjer. Det liker vi!

Og håper at folket også synes det var greit. Vi har vært flere før. Det er plass til flere. Men det skal helst være en god opplevelse å være der også.

Spesielt velkommen til 44 deltagere i «nybegynnerklassen». Det holder å så vidt kunne reglene for å være med på våre turneringer. 

Les mer...
God jul fra Dragulf!

God jul fra Draulf!

Dragulf ønsker god jul med bånd til alle våre medlemmer! 🎄🤩
Alle får sine bånd i januar på spillekveld i klubben eller på kurs på skolen.

 

Obs! Vi har endret klubbnavn på våre to klubber. Før: Dragulf Ungdomssjakklubb (USK) Bærum og Oslo Barnesjakklubb. Nå: Dragulf Akershus USK og Dragulf Oslo USK. Det er jo Dragulf som er den sentrale figuren over hele linja, så da håper vi dette blir mer passende.😉

Les mer...
Spillekvelder hos Dragulf

Spillekvelder hos Dragulf

Hurra! Folk kommer! Våre gratis spillekvelder i både Oslo Schakselskap og på NTG i høst har vært en stor suksess. Rundt 30 barn har møtt opp jevnlig i Oslo og litt færre i Bærum. Det er vi fornøyde med. 😊

Les mer...
NTG Hurtig Open og Dragulf BGP «God Jul!»
 

Sjakkfest på NTG «God Jul!»
8. desember 2018

Storveis dag på NTG denne lørdagen med masse julestemning og aktiviteter!  

72 deltakere i barneturneringen og 36 i «voksenturneringen» er litt mer enn «normalen», vi har opplevd større «boosts» etter VM-matcher og «Magnus-hysteri». Mest ekstremt var det etter første gang han ble verdensmester i 2013 da vi hadde nesten 400 deltakere totalt. Så i forhold til det er det moderat.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP 17. november 2018

NTG GP og Dragulf BGP 17. november 2018

Vi slo så godt vi kunne på stortromma med turnering midt under VM-matchen med Magnus Carlsen og Fabiano Caruana og lokket blant annet med utlodning av et fantastisk bilde av Magnus Carlsen tatt av den spanske stjernefotografen David Llada. For barna hadde vi «Play Magnus-konkurranse» der man kunne teste de siste nyvinningene for appen.

Les mer...

 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Список тем