NYHETER

NTG eye 2 Hurtig-GP april 2016 og Dragulf eye q BGP april 2016

NTG eye 2 Hurtig-GP april 2016 og Dragulf eye q BGP april 2016:

Vi gleder oss over mange nye fjes denne gang og bare god stemning på alle måter. :-)

Responsen i gruppe A i «voksenturneringen» er ikke all verden. Kanskje noen ble fornærmet over at vi kuttet premiene der. Men sånn går det når flesteparten av deltagerne kommer fra gruppe B og C. Da går mesteparten av premiene også den veien.

Vi tror likevel vi på denne måten bidrar til å skape nye toppspillere. Det er en rak linje til toppen. Vi håper stadig flere vil ta skrittet fra BGP-turneringen til GP-turneringen. Og er man først på det nivået, er det ikke lenge før man sitter i klisteret og har fått seg sjakk som hobby for resten av livet. Sånn er det for veldig mange. Og vi håper det er greit. Det er hjernetrim og veldig hyggelig! 

Les mer...
Dragulf eye q BGP og NTG eye q Hurtig-GP, 19. mars 2016
Dragulf eye q BGP og NTG eye q Hurtig-GP, 19. mars 2016

Veldig hyggelig er det at så mange ønsker å starte påsken med sjakk på NTG. 53 deltagere var det i barneturneringen og 84 i «den voksne».

Mange har tatt skrittet videre fra barneturneringer til voksenturneringer, og mange har allerede begynt å klatre oppover i klassene.  Det er akkurat slik vi ønsker det. At tilbudet skal være komplett fra første trekk til, tja, hva skal man si? 

Les mer...
Sandvika Open, 3. mars 2016

Sandvika Open, 3. mars 2016

Sandvika videregående skole er kjent som en av supergymasene i Bærum med høyt karaktersnitt for å komme inn, og det viste seg også at sjakknivået var meget bra. Kanskje det beste vi har sett til nå for denne type turnering! 

Les mer...
Sjakkleir på Skøyen skole i vinterferien
 

Sjakkleir på Skøyen skole i vinterferien

Takk til 45 barn som så ut til å kose seg på vår vinterferieleir i uke 8! Det hele var samlet på Skøyen skole i Oslo denne gang. Også turneringen siste dagen. 

Les mer...
Klasseturnering på Hagaløkka 18. februar
 

Klasseturnering på Hagaløkka 18. februar

Hagaløkka barneskole i Asker er en foregangsskole på mange måter, men helt fantastisk er det at de nå systematisk har tenkt å bruke sjakk for å forbedre skoleresultatene. Hagaløkka har realfag som satsningsområde, og hva passer vel da bedre for å utvikle hjernen enn sjakk!

Les mer...

 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Список тем