NYHETER

Spillekvelder hos Dragulf

Spillekvelder hos Dragulf

Hurra! Folk kommer! Våre gratis spillekvelder i både Oslo Schakselskap og på NTG i høst har vært en stor suksess. Rundt 30 barn har møtt opp jevnlig i Oslo og litt færre i Bærum. Det er vi fornøyde med. 😊

Les mer...
NTG Hurtig Open og Dragulf BGP «God Jul!»
 

Sjakkfest på NTG «God Jul!»
8. desember 2018

Storveis dag på NTG denne lørdagen med masse julestemning og aktiviteter!  

72 deltakere i barneturneringen og 36 i «voksenturneringen» er litt mer enn «normalen», vi har opplevd større «boosts» etter VM-matcher og «Magnus-hysteri». Mest ekstremt var det etter første gang han ble verdensmester i 2013 da vi hadde nesten 400 deltakere totalt. Så i forhold til det er det moderat.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP 17. november 2018

NTG GP og Dragulf BGP 17. november 2018

Vi slo så godt vi kunne på stortromma med turnering midt under VM-matchen med Magnus Carlsen og Fabiano Caruana og lokket blant annet med utlodning av et fantastisk bilde av Magnus Carlsen tatt av den spanske stjernefotografen David Llada. For barna hadde vi «Play Magnus-konkurranse» der man kunne teste de siste nyvinningene for appen.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP oktober 2018
 

NTG GP og Dragulf BGP oktober 2018

Litt færre deltagere enn normalt denne gangen. Mulig det har vært litt mye for folk med Oslo Chess Festival like i forkant. Vi håper i hvert fall ikke våre trofaste gjengangere har sviktet oss!

Men hyggelig stemning uansett. 😊 Vi fikk testet ut nye live-brettet. Ikke bare-bare å finne ut av det, men nå er vi i gang. Vi har stadig nye klokker klare for innsetting, men satser stort på neste turnering 17. november!

Les mer...
Høstferieleir og Dragulf BGP oktober 2018

Høstferieleir og Dragulf BGP oktober 2018

Med over 40 deltakere og tre kompetente instruktører i Arne-Birger Lund, Johannes Kvisla og Sigurd Huse virket det som om alle koste seg på årets høstsjakkleir på Skøyen skole. Stemningen var bra, og forhåpentligvis er det masse barn som har fått mersmak på sjakk! 😊

Les mer...

 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Список тем