NYHETER

Kristian Stuvik Holm med på Dragulf trenerlag
 

Kristian Stuvik Holm med på Dragulf trenerlag

Vi har sikret oss en av de mest dyktige trenere og ikke minst elitespillere til neste semester. IM Kristian Stuvik Holm (21) blir med på vårt trenerlag og skal undervise på kveldskurs i Oslo, Dragulf talentsamlinger og sjakkleir i vinterferien. Påmelding til alle tre er nå åpen på sjakkevent.no.

Kristian tilhører generasjonen som for noen år siden ble kalt «Dream Team». Tre av disse er stormestere i dag, og det er like om hjørnet også for Kristian å sikre seg denne høyeste tittelen i sjakkverdenen.

Les mer...
Høyenhall Open

Høyenhall Open

Det ble en spennende turnering på Høyenhall skole. Turneringen fant sted i naturfagsrommet som hadde gode fasiliteter for sjakk! Her var det ikke mange som hadde meldt seg på på forhånd, men på turneringsdagen ble det fantastisk oppslutning med 55 deltakere.

Les mer...
Dragulf BGP "Kina" og NTG GP "Play Magnus"

Dragulf BGP "Kina" og NTG GP "Play Magnus" 

Strålende oppmøte på våre hurtigsjakkturneringene 16. november på NTG!

Masse deltagere og masse liv, akkurat slik vi liker det! Mulig det hjalp med høyere pengepremier i voksenturneringen og konkurranse i Magnus Trainer for barn.

Vi må innrømme at vi gleder oss spesielt over at mange av våre egne spillere i Dragulf USK gjorde det bra og virkelig begynner å komme seg! Veldig hyggelig var det også med hele 13 spillere fra Nes Sjakklubb.

Les mer...
Match mot Ski Sjakk

Match mot Ski Sjakk

For en hyggelig spillekved på NTG i dag!

Vi fikk vi besøk av flinke spillere fra Ski Sjakk og kvelden ble til en spennende sjakktreff. Vi startet med en kamp mellom Dragulf USK of Ski Sjakk som ble veldig jevn og ingen visste hvem som kommer til å vinne før siste partiet ble over.

Les mer...
Jordal Open 2019

Jordal Open 2019

Første turnering i første runde av det vi har kalt Oslosjakken med 50 ivrige deltagere. Nå er vi i gang! Ambisjonsnivået er å gjøre et skikkelig løft for sjakk på alle ungdomsskoler i Oslo.

Les mer...

 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Список тем