NYHETER

Skoleturnering på Gystadmarka skole

Skoleturnering på Gystadmarka barne- og ungdomsskole i Jessheim 28. august

 

Over 150 deltagere i en skoleturnering med barn som aldri har spilt en sjakk-turnering for er heftig. Rett og slett. Men en pc og ingen skriver. 

Les mer...
Ny sponsor til Dragulf.no og Stormester.no

Ny sponsor til Dragulf.no og Stormester.no

Vi har fått sponsor! Hurra! Og det sier vi fordi vi er veldig fornøyde med produktet.

eye q heter det. Det er et omega 3-produkt bestående av naturlig fiskeolje og det skal være godt både for hjerne og øyne. 

Les mer...
Løkkehaven BGP og GP, 29. og 30. august

Løkkehaven BGP og GP, 29. og 30. august

 Vi burde kanskje i invitasjonen ha vært litt tydeligere på hvor og hva Løkkehaven egentlig er, men det er altså en nydelig park bare 100 meter fra Sandvika stasjon i Bærum. Der står det blant annet en flott sjakkstatue med tre innebygde sjakkbrett, som for anledningen ble brukt som toppbordene. 

Vi spredde oss over to dager denne gangen med barneturneringen på lørdagen og den ordinære GP-turneringen på søndagen. Det var litt i overkant av 50 deltagere begge dager, hvilket var akkurat passe.  Været var nydelig og det så ut til at alle koste seg med utendørssjakk. 

Les mer...
Spillefilm om Magnus Carlsen

Spillefilm om Magnus Carlsen

Snart kan man se våre kursdeltagere på kino! Benjamin Ree og selskapet Moskus film lager rett og slett kinofilm om vår verdensmester og ville vise hvordan Magnus har inspirert de unge. Takk til alle som stilte opp på ekstraordinær sjakktrening på NTG torsdag 20. august! Kanskje er dette begynnelsen på en strålende FILMKARRIERE! :-)

Les mer...
Sjakkleir i sommerferien, 22.-26. juni og Dragulf BGP

Sjakkleir i sommerferien, 22.-26. juni og Dragulf BGP

Sjakk, lek, sang og glede.Disse fire ordene beskriver sommersjakkskolen i år helt perfekt. Mandag morgen møttes både motiverte trenere, og elever på Ntg/Smestad klare for en uke med sjakk og lek! Været var også på vår side, noe som gjorde slik at barna fikk smake på sommeren i pausene. 

Les mer...

 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Список тем