NYHETER

Dragulf BGP Mr Pingvin og NTG Lyn Open

Dragulf BGP Mr Pingvin og NTG Lyn Open

Med nesten 90 deltakere i barneturneringen og 16 i «voksenturneringen», altså godt over 100 deltagere totalt, er det jo ikke så verst. Vi er enormt mye større enn alle andre turneringsarrangører i landet og trekker langt flere. Men vi savnet likevel noen av våre «travere».

Les mer...
Holmlia best i finalen!

Holmlia best i finalen!  

Da er det opplest og vedtatt. Holmlia er beste ungdomsskole i Oslo! I hvert fall var de det i finalen i Oslosjakken en strålende januaronsdag i Oslo Schakselskaps lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstua.

Jubelen stod i taket da resultatet var klart. Høyenhall hadde nok forhåpninger med gull- og bronsevinner i turneringen totalt, men samtlige seks spiller fra hver skole telte med, og da blandet også Apalløkka seg med i tetstriden. Disse to fikk begge totalt 24 poeng, men Holmlia altså var best med 25 poeng.

Les mer...
Talentsamling Dragulf USK

Talentsamling Dragulf USK

Det lønner seg å være medlem i Dragulf USK!  I hvert fall om du vil bli god. 😊

Søndag 10. januar hadde vi vår første «talentsamling» for året. Vi synes vi har verdens beste trenere i Kristian Stuvik Holm, Sigurd Kjelsbøl Huse og Erlend Kyrkjebø, og entusiasmen så ut til å være deretter. Takk for mange hyggelig tilbakemeldinger. 😊

Les mer...
Dragulf BGP "God Jul!"
Dragulf BGP "God Jul!"

 

Julenissen kom og det gjorde også nærmere 130 deltakere totalt, og sammen med en god skokk foreldre ble det en kjempefin avslutning av turneringsåret på NTG.

Det var ikke bare julegaver fra nissen men spesiallagde diplomer og medaljer for anledningen, og med quiz’er og loddtrekning og det hele, håper vi alle koste seg. Det virket i hvert fall sånn. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger!

Les mer...
Apalløkka Open 2019

Apalløkka Open

Turneringen på Apalløkka skole ble en stor suksess, med god deltakelse fra både 8, 9 og 10. trinn. Totalt var det hele 59 deltakere, og konkurransen var dermed stor om de 6 finaleplassene!

Les mer...

 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Список тем