Skullerud Open 2019

På Skullerud skole fikk vi nok en gang flotte spillelokaler, da turneringen foregikk i skolens samlingssal. Her var det 38 deltakere ved turneringsstart, i tillegg til svært mange sjakkinteresserte lærere!

Blant deltakerne var det faktisk en overvekt av 10. klassinger, hvilket er gledelig å se da disse ofte er litt underrepresentert som følge av tentamener og andre skoleprosjekter nå mot slutten av semesteret. Skullerud er imidlertid ikke fremmed for sjakkturneringer, og deltok tidligere i år i en lagsjakkturnering for ungdomsskoler, hvor de stakk av med seieren.

Skullerud skole er nemlig en del av U22 skolene, som er et satsingsprosjekt for en rekke ungdomsskoler, igangsatt av Oslo kommune. I den anledning ble det arrangert en skolelagturnering med 11 andre skoler, og etter flere spennende runder stod de igjen som vinnere! Skolen har med andre ord en tydelig interesse for sjakk, og har vist at dette er noe de virkelig brenner for.

I sjakkturneringen vi arrangerte var det 10. klassingene som leverte sterkest resultater på de 6 rundene, og det endte også med to 10. klassinger på topp, som dermed gikk videre til finalen. Med seg får de også to stykker fra åttende og niende, da Skullerud stilte med spillere fra alle trinn! Vi ønsker dem lykke til med spillet i finalen, og med videre sjakksatsning!

RESULTATER


Tilbake
Список тем