Slemmestad Open 2019

Det er lett å arrangere sjakkturnering med fasiliteter som man har på Slemmestad. De har en finalearena verdig i sin flotte sal. Vi gleder oss allerede til å fylle salen med 120 finalister i finalen 21. mars.

Deltagertallet i den innledende runden på Slemmestad var omtrent halvparten, hvilket også var ganske mange. Men imponerende flyt likevel. Det hender at folk hoier og skriker litt, og det var ikke fritt for at det var litt av det her også. Vi forsøker å forklare at sjakkspillere driver med kampidrett og viser respekt for våre motstandere med å juble inni oss og ikke dra av oss trøya og juble som fotballspillere. Men alle kjøpte ikke helt den.

Men hyggelig stemning var det, og forhåpentligvis var det bare moro med litt diskusjon om poeng her og der. Man må ville vinne. Eller blir det ikke gøy.

Obs! Litt retting av et feilført resultat på tampen endret resultatlisten noe etter at folk hadde gått. Kan hende var det noen som trodde de var blant de 10 fremste, men som plutselig ikke var det likevel. Litt dumt, men vi tenkte at «rett skulle være rett».

Vi gleder oss til å komme tilbake til finale og «tjukka fulle» lokaler på Slemmestad 21. mars!

RESULTATERTilbake
Список тем