Solvang Open 2019

Solvang vartet opp med den siste og største av alle de 12 innledende skoleturneringene av Askersjakken 2019. Hele 100 deltakere var med, og det kunne vært enda flere også om plassen hadde tillatt det. Utrolig bra!

Vi skjønner at Solvang har hatt ekstra fokus på sjakk den siste tiden, og de 10 som gikk videre vil definitivt ha det videre fram til finalen også, lå det i kortene. Her er det noen som vil vinne og bli beste Asker-skole, og kult er det! Vi ser gjerne litt prestisje i dette. 

Solvang er klart best på kvantitet. Mange har hatt rundt 50 deltakere, hvilket er kjempebra, men på Solvang var det altså det dobbelte. Så da får vi ser når de får bryne seg med toppene fra de andre skolene, hvordan status er der.

Solvang hadde nylig Internasjonal mester Nicolai Getz innom som læreraspirant. Nicolai spilte på 5. bord på det norske laget som tok en fantastisk 5. plass i OL i 2016. Mon tro om han rakk å sette noen sjakk-spor i tiden han var der?

Dette var altså siste innledende turnering i denne runden. Det er tre uker igjen til finalen. Vi skal holde et ekstra øye med Solvang, er vårt tips.

RESULTATER


Tilbake
Список тем