Spikkestad Open 2019

Spikkestad ble beste skole i finalen i fjorårets finale, så her hviler det en tung bør på den nye rektorens skuldre. Klarer de å gjenta bedriften? Det kan godt hende, men vi har sett at konkurransen er hard. Vi har skjønt at andre skoler har ambisjoner om å utfordre Spikkestads posisjon, så dette blir spennende!

Litt spesielt var det at man fikk en klar poengforskjell for å kåre de ti fremste. Som regel må det såkalt «kvalitetsberegning» til for å skille spillere på samme poengsum. Da handler det om hvor mange poeng motstanderne har scoret. De som har møtt «best» motstand går foran. Men her var det nøyaktig 10 spillere som fikk 4 poeng eller mer.

Men det virket som det var jevnt likevel med mange intense oppgjør.

Tusen takk til alle deltagerne for strålende hjelp med alt av rigging og registrering av resultater! Det var lett å arrangere turnering på Spikkestad med tipp-topp lokaler og nydelig stemning, sågar med tribuneplass. Mange av de andre på skolen kom og så på i friminuttene, og det virket som de også kjente litt på stemningen.

En del påmeldinger på stedet bragte deltagertallet opp i 37 på tampen. Det var akkurat passe i forhold til lokalet, men jeg mistenker at det fort kan bli enda flere som vil begynne å spille sjakk på Spikkestad. Vi følger gjerne opp og hjelper til med det tekniske for tilrettelegging! Det gjelder alle skolene. 😊

RESULTATER


Tilbake
Список тем