Trygve Waage Cup 2020

I helgen ble lagturneringen Trygve Waage Cup arrangert, og Dragulf stilte veldig sterkt med hele 6 lag! Dette var mest av alle klubbene i turneringen, og vi kan dermed si oss veldig fornøyd med deltakelsen på vår første lagturnering!

Turneringen gikk over 6 runder, med 3 runder på lørdagen og 3 runder på søndagen. Alle hadde 45 minutter hver på klokken, og var nødt til å notere, altså skrive ned, alle trekkene. Det var med andre ord en litt annerledes turnering å spille for de fleste, og veldig god trening i å spille ratet langsjakkturnering.

Dragulf sine lag leverte alle strålende innsats, og spillerne viste at de både kunne bruke tiden godt, spille konsentrert i lange partier, og mestre notering av trekkene de gjorde! Mange av dem hadde fått ekstra undervisning i notering på Dragulf sin talentsamling tidligere denne måneden, så det var flott å se at treningen ga resultater!

To av Dragulf sine lag endte også opp med 3. plass i de to ulike klassene i turneringen, da Dragulf Kingcrushers tok 3. Plass i den totale turneringen, mens Dragulf Ninja Chess ble tredje beste lag som bare hadde spillere født i 2010 eller senere. Flotte prestasjoner!

Alle bilderapporter fra turneringen ligger i vår Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/dragulf/


Tilbake
Список тем