Løkkeparken Barneturnering 30. august 2014

I barneturneringen gjennomførte vi sju runder på tre timer og kåret vinnere i fem forskjellige klasser med totalt 38 deltakere. Resultater finner du her. 

Men det virkelige showet kom i landskampen med levende brikker mellom Norge og Sverige. Der forsvarte Mats Persson og Sigve Hølleland sine respektive land, og det utviklet seg til en fantastisk oppgjør. Svensken (Mats) vant tidlig en offiser, men det ble uoversiktlig og da nordmannen plutselig klarte å kontre og tiden ble knapp var det høydramatisk. Til slutt hadde begge parter bare 20 sekunder igjen og da må det gå unna når man skal flytte levende brikker og i tillegg løpe bort til klokken. Denne kampen vant Sigve. Norge vant på tid, men stillingen på brettet var da klart vunnet for de røde, hvite og blå. 

Takk til Bermuda teatergruppe som gjorde en fantastisk innsats både med kostymer og innlevelse i partiet. Det ble nesten rørende da de hvite brikkene plutselig begynte å synge nasjonalsangen for eksempel. Og medfølelsen var stor da enkelte brikker ble slått ut. Dette fungerte virkelig helt fantastisk! 

Hyggelig var det også at det var så mange som fikk med seg dette. Takk også til publikum. 

Dagen ble avsluttet med koselig kafeturnering med ni spillere og tidshandikapp. Resultater fra denne finner du her.