Jordal Open 2019

Første turnering i første runde av det vi har kalt Oslosjakken med 50 ivrige deltagere. Nå er vi i gang! Ambisjonsnivået er å gjøre et skikkelig løft for sjakk på alle ungdomsskoler i Oslo.

Jordal skole er kanskje representativ i den forstand at mange ikke kunne så mye på forhånd. Men bare i løpet av turneringen merket vi stor fremgang. Litt uro i begynnelsen er vanlig, men snart lærer alle seg det grunnleggende med å finne sine plasser og registrerer resultater og sånt, og da går det gjerne bedre og bedre, så også her. 

Takk for strålende hjelp fra lærerne og sågar rektor! Solid oppbakking på denne arenaen er kanskje det aller viktigste for at det skal vokse fram et lokalt sjakkmiljø. 

Vi merker oss en jente på delt førsteplass! Sjakk er veldig guttedominert, dessverre, så litt ekstra kred når en jente hevder seg i toppen. Vi har ennå ikke avklart detaljer om finalen, men planen er at de to beste fra hvert trinn, seks totalt, går videre. Men vi håper alle fra Jordal har fått blod på tann og ligger i hardtrening framover. 

RESULTATER