Bedre lokaler kan man ikke få, kan man i hvert fall starte med å fastslå. Landøya har vært under total oppussing de siste par årene, og resultatet har blitt praktfull. Her satt vi godt. 😊

Det var diverse annet som skjedde samme dag som forhindret en del fra å komme. Visstnok tre «supergode» som ikke kunne være med som skolen allerede hadde «seedet» videre til finalen på Slemmestad 21. mars. Dermed var det bare sju plasser for videre avansement. Med 14 deltagere totalt gjaldt det dermed å komme på øverste halvdel. Bare halvparten klarte dette. 😊 Men det måtte kvalitetsberegning til på fire spillere som endte på 3 poeng.

Også helt i topp var det jevnt med tre spillere som knivet side om side da en runde gjensto. Oliver Mejier Angerman lykkes med å slå Sebastian Vigeland og var også heldig med kvalitetsberegningen overfor Olav Vikane. Men alle gikk i hvert fall videre.

Sjakken kan være brutal. Det var diverse andre resultater som var høyst urettferdige. Det er kjipt å tape på tid når man står til «kliss gevinst». Og det var en del som satte patt også. Sånn er det når man spiller lynsjakk med bare fem minutter på hele partiet og ingen tilleggstid.

RESULTATER