Manglerud Open 2019

Elevene på Manglerud skole stilte sterkt til turnering denne fredagen, og med hele 60 deltakere kan vi trygt slå fast at dette er en skole hvor lysten til å spille sjakk var stor!

Elevene var både konsentrerte og engasjerte under partiene, mens de mellom rundene fulgte godt med da vi ga dem noen ulike tips og triks. Flere av dem var relativt ferske i turneringsspill, så det var mange som fikk lært noe nytt både om sjakk generelt, og om turneringsspill spesielt! Dette bidro også til at nivået på spillet steg underveis.

Vi merket oss også at Manglerudelevene var uvanlig gode til å bruke tiden, og tenkte seg godt om underveis i partiene. Med 5 minutter til rådighet er det fort gjort å bli opphengt i klokken, og dermed glemme å fokusere på å gjøre de riktige trekkene. Dette var imidlertid ikke tilfellet på Manglerud, og selv med 30 ulike partier kunne det ta lang tid før de første partiene ble avgjort!

Resultatene til slutt viste at nivået på tvers av trinnene var veldig jevnt, med spillere både fra 8, 9 og 10. trinn blant de 4 første! Det blir spennende å se om skolens sjakkinteresse gir resultater også i finalen!

RESULTATER