Oslo Barnesjakklubb

og

Dragulf Ungdomssjakklubb

 


Velkommen til våre to lokale sjakklubber for barn og ungdom!

 Vi samkjører Oslo Barnesjakklubb og Dragulf Ungdomssjakklubb i en felles spillekveld på fredager og et felles klubblokale i Oslo Schakselskaps lokaler i 7. etasje Bogstadveien 30 på Majorstua.

Det gir mange fordeler å være med i en klubb. For det første må man være medlem i en klubb for å kunne delta i barneturneringer. Man vil få Ungdommens Sjakkforbunds medlemsblad gratis tilsendt. Og man kan benytte seg av vårt gratis kveldstilbud.

Vi håper også å sende lag til diverse mesterskap. I sjakk har man både norges- og kretsmesterskap for selv de aller yngste.

Dette er selvfølgelig breddearrangementer der leken er det viktigste, men det hadde vært moro om vi kunne hevde oss litt også. Kanskje kan en ny Magnus Carlsen dukke opp? Vi skal uansett gi den støtte vi kan!

I sjakk bryr man seg ikke så mye om alder, og begynn gjerne i voksensjakklubb så tidlig som mulig. Vi har alliert oss med Oslo Schakselskap (OSS), Norges største klubb, og vi håper flest mulig vil ta skrittet videre og begynne der. Da har man blitt sjakkspiller «på ordentlig». Sjansen for at du da har fått deg en hobby for livet er stor. Sjakk er nemlig veldig gøy! :-)

Denne høsten har vi klubbkveld på fredager fra 18-20. Det er helt uforpliktende. Det koster ingen ting og man trenger ikke melde seg på. Her vil barna kunne spille med hverandre og det vil være ulike aktiviteter. Det vil også være en instruktør på plass.

Vi arrangerer også kurs på mandager fra 1730-1900 i Oslo Schakselskaps lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstua eller på onsdager fra 1800-1930 på NTG på Bekkestua. Oppstart for disse er 1. og 3. september. Se nærmere informasjon finner du her.

 

Medlemsavgift er på kr 100,- i året.

Faktura sendes ut etter registrering. 

Tilbud

Mandager: Kurs i OSS fra 1730-1900. Oppstart 1. september
Onsdager: Kurs på NTG fra 1800-1930. Oppstart 3. september

Fredag: Gratis spillekveld for alle klubbmedlemmer fra 18:00-20:00. Tilbudet varer i perioden 5. september til og med 5. desember. Ikke spillekveld i høstferien 3. oktober.

Turneringstilbud

Se Ungdommens Sjakkforbunds terminliste.

For mer informasjon og innmelding ta kontakt med Olga på olga@stormester.no