Vollen Open 2019

Her har de spilt sjakk før, merket vi veldig tydelig. Rektor kunne fortelle at det ble spilt mye sjakk på biblioteket av så mange som 15-20 stykker, hvilket låter veldig bra.

Vi merker oss også at samme rektor var rektor på Spikkestad skole i fjor, det som da ble den beste skolen i Askersjakken. Har han tenkt å dra med seg dette videre til Vollen? Er det Askers «sjakkrektor» vi snakker om? Vi aner en spennende finale der Vollen åpenbart har tenkt å kjempe om å bli beste Asker-skole.


Severin Risan

Morsomt var det med kniving i toppoppgjøret mellom Aleksander Stolp og Severin Risan, og stort drama ble det i dere innbyrdes oppgjør. Severin vant dronning i åpningen og spilte hele partiet med dronning over, men rakk ikke å sette matt i tide. Da tre sekunder gjenstod på klokken tilbød Severin på tid, men han fomlet med å få satt klokken på pause og dermed rant tiden ut. Så da var det litt forvirring, men heldigvis løste situasjonen seg på «gentleman» vis med at de ble enige om remis.
Aleksander Stolp

Bra oppslutning med 42 deltagere! Så mange som mulig, er vår enkle tanke om det. Vi håper alle koste seg. De 10 fremste går videre til finalen på Slemmestad skole 21. mars, men forhåpentligvis vil alle ha fått inspirasjon til videre sjakkspilling. På Vollen ligger tydeligvis forholdene godt til rette! 😊

RESULTATER