Dragulf BGP Australia mai 2019

Det blir stadig flere deltakere i våre barneturneringer, og de går gradene og er snart med i laveste gruppe i GP-turneringen. Vi merker oss at nivået i både lilleputt- og miniputtklassen går kraftig opp. Både i kvalitet og kvantitet.

Hyggelig med flere «langveisfarende» fra klubber som Kongsberg, Drammen, Konnerud, Nittedal, og store gjenger fra Ski og Nordstrand.

Bør vi reintrodusere en C-gruppe? Eller en kombinert nybegynner/sjåførgruppe? Kanskje, men ut første semester forblir det en ganske hard og stor B-gruppe. 36 deltakere denne gang.

A-gruppen er stadig vår akilleshæl. Vi har endret premiering litt. Alt av startkontingenter minus ratingavgiften til forbundet, går tilbake i pengepremier. Gruppen er selvfinansierende. Med mange deltakere, kan premiene bli riktig gode. Et godt tips da er å melde seg på litt tidligere. Så smitter det kanskje, og enda flere vil komme.

Nicolay Getz var ratingfavoritt, og innfridde.  Elham Abdrlauf er som vanlig med i toppen og tok andreplass foran IM-ene Erlend Mikalsen og Timofey Galinsky.