Dragulf BGP Norge januar 2019

Stor stas med kjempeoppslutning! Over 100 deltagere i barneturneringen og 84 i «voksenturneringen» og masse foreldre – det betyr stinn brakke og masse som skjer. Det liker vi!

Og håper at folket også synes det var greit. Vi har vært flere før. Det er plass til flere. Men det skal helst være en god opplevelse å være der også.

Spesielt velkommen til 44 deltagere i «nybegynnerklassen». Det holder å så vidt kunne reglene for å være med på våre turneringer. Man møter likesinnede, spillere på omtrent samme nivå som seg selv enten man er helt fersk eller er i Norgeseliten. Også Monrad-systemet der man hele veien møter folk med like mange poeng som en selv, sørger for det.

Denne gang var det til en forandring ingen barn på pallen i den høyeste gruppen i «voksenturneringen». Det er slettes ikke det normale. Vi merker oss spesielt Roar Elseth (58) på andreplass. Han etterlyste en premie for de over 55 år, men han trenger egentlig ikke det. Han slår godt fra seg ennå.

Stas var det også med nesten alle NTG-elevene i aksjon, enten som dommere og hjelpere eller som spillere i turneringen.

I B-gruppen seiret Max Dahl (13), men det måtte kvalitetsberegning til for å skille til Kazim Yilmaz. Tidligere hadde vi også C-gruppen, men denne er nå slått sammen med B-gruppen. Med hele 69 deltagere i gruppen kan man kanskje vurdere å innføre C-gruppe igjen.