Dragulf BGP Astro-Løper og NTG GP april 2023

Utrolig hyggelig med så mange deltakere på turneringene i går! 220 spillere totalt .👻
Siste gang vi hadde rundt 200 deltakere på NTG var denne gangen da vi hadde Magnus Carlsen, statsministeren, kulturministeren og flere TV kanaler på besøk samtidig 😅
I tillegg til deltakertallet, var det også ny rating rekord på kantinen 😄, med to internasjonale mestere, Helge Nordahl og Тимофей Галинский, som redded situasjonen i siste liten og påtok seg salget 😎.

Vi gratulerer alle som kom på pallen i BGPen og minner om at dere som ble de beste i begynnerklassen må spille i aldersgruppen sin neste gang. Alle deltakere fikk også velge blant våre tidligere deltakerpremier fra de tidligere turneringene.

I NGP ble det en suveren seier til IM Ludvig Carlsson som vant turneringen allerede etter 6 runder med 1.5 poeng ledelse over 2. plassen, som til slutt ble IM Frode Elsness.