Dragulf BGP Kina og NTG GP Play Magnus

Strålende oppmøte på våre hurtigsjakkturneringene 16. november på NTG!

Masse deltagere og masse liv, akkurat slik vi liker det! Mulig det hjalp med høyere pengepremier i voksenturneringen og konkurranse i Magnus Trainer for barn.

Vi må innrømme at vi gleder oss spesielt over at mange av våre egne spillere i Dragulf USK gjorde det bra og virkelig begynner å komme seg! Veldig hyggelig var det også med hele 13 spillere fra Nes Sjakklubb.

Vi merker oss førsteplass i Mikroputtgruppen til Oda Kofoed Skramstad. Det er mange talentfulle sjakkjenter som har begynt å trene på alvor siste året og vi er spent på å se hvordan det blir framover for jentesjakken i Norge.

Det var også masse ekstrapremier fra Play Magnus denne gangen, håper alle fikk prøve seg på Play Magnus konkurransen. Vi planlegger tilsvarende arrangement neste år, så det er masse tid for øving! :-D

Vi lovet ekstra i begge grupper i «voksenturneringen», og vipps, plutselig hadde vi en fin A-gruppe på plass. Elham Abdrlauf er en racer i våre turneringer, og knept seieren foran Erlend Mikalsen på tross av tap i innbyrdes oppgjør.

Vi gleder oss også over gjensyn med tre tidligere elever, Øystein Bøyum Fossum, Fredrik Aunan Lindsøe og Brede Hagen. Brede var første treningskompis til Magnus Carlsen. Øystein holder nivået ennå og tok tredjeplass i det meget jevne feltet.

Mange deltagere også i B-gruppen der spesielt ungdommen fra Nordstrand forsynte seg godt av premiefatet.

Vi håper våre arrangementer gir mersmak og at alle vil komme igjen og igjen! Vi holder i hvert fall på, og er mer i farta enn noen sinne.