Dragulf BGP Mr. Kamel juni 2020 og sjakkleir i sommerferien

Vi fryktet at koronaen også skulle dra med seg vår årlige sommerleir, men ting ordnet seg på nydelig vis! Retningslinjene fra Folkehelseinstituttet ble myket opp, og med alt av smittevernutstyr tilgjengelig på NTG, kunne vi ønske rundt 70 barn velkommen.

Sju instruktører fikk ansvar for hver sin gruppe og kunne stort seg holde seg for seg selv både i klasserom og separate seksjoner for lunsj. Stor takk til trenerne: Arne Birger, Eivind, Johannes, Lukas, Sigurd, Simen og Vegar!

Tusen takk også til ledelsen på NTG som tillot dette! Det er ingen selvfølge at det uten videre er greit med masse barn løpende rundt både her og der og til tider på plasser de egentlig ikke burde være, men NTG ser alle de positive tingene med dette og smilte sjenerøst når plutselig en gruppe hadde stukket av eller noe annet uventet hadde skjedd, som jo er tilnærmet uunngåelig med en så stor flokk i denne alderen.

Storveis var det også at været var så fantastisk!

I det store hele håper vi dette gikk veldig bra. Er det framtidens toppspillere vi her ser? Vi håper det! I hvert fall er det ambisjonsnivået. Vi ønsker å følge opp på alle nivåer. 😊

Som vanlig ble leiren avsluttet med turnering på fredag med 74 deltagere fordelt på tre grupper.