Dragulf BGP Mr Pingvin og NTG Lyn Open

Med nesten 90 deltakere i barneturneringen og 16 i «voksenturneringen», altså godt over 100 deltagere totalt, er det jo ikke så verst. Vi er enormt mye større enn alle andre turneringsarrangører i landet og trekker langt flere. Men vi savnet likevel noen av våre «travere».

Kanskje hadde det noe med det gigantisk NM i lyn- og hurtigsjakk i Drammen helgen før. Mange hadde kanskje fått sin månedlige dose. Dessuten var det seriehelg samtidig, som også kanskje trakk en del.

Det mest oppsiktsvekkende denne helgen var kanskje det faktisk bare var en voksen deltager. Alle øvrige var under 20 år og de aller fleste langt yngre enn det også. Men uansett var det ingen overraskelse at Saad Abobaker Elmi (13) gikk til topps «voksenturneringen». Saad var helt suveren, men vi merket oss også noen andre store talenter i denne gruppen.

Vi synes også det er stas at så mange av «våre egne» spillere fra Dragulf begynner å spille aktivt og bli temmelig gode! I tillegg til ny rekord med 37 spillere fra Dragulf USK, vant våre spillere første premier i alle klasser bortsett fra nybegynner og selv der kom Espen på delt 1.-2. plass. Godt kjempet!