Dragulf eye q BGP april 2017

Førsteplass til en åtte år gammel jente i C-gruppen! Wow! Lykke-Merlot Helliesen har for lengts markert seg som et kjempetalent, men dette var moro.

Det samme med alle de andre små som tar steget videre opp i «voksenutgaven» av våre månedlige turneringer. Det er voksne etablerte spillere der også, men morsomt er det når de kortvokste er det som skrider fram på pallen.

Men vi satte også pris på Odd Ristesund, kanskje turneringens eldste og definitivt vår mest trofaste deltager, toppet i B-gruppen.

I A-gruppen var stormester Jon Ludvig Hammer suveren med full pott. Supert at han stiller!

Deltagermassen er stort sett ganske stabil. Det ligger gjerne på rundt 60 deltagere i voksenturneringen og rundt 50 i barneturneringen. Så også denne gang, men det varierer litt. Hyggelig var det også med sterk deltagelse i A-gruppen. Og nå var igjen C-gruppen klart størst etter et pussig dropp ved forrige turnering.

I barneturnering så det ut til at vår nye «premiekolleksjon» slo an! Olgas kreativitet har ingen grenser. Det dukker stadig opp noe nytt, og hyggelig er det at det verdsettes.

Godt er det uansett med alle våre trofaste som kommer igjen og igjen. Det er hyggelig med turnering på NTG. Det synes i hvert fall vi i arrangørstaben!

PS! Simen fyller 50 år bare to dager etter vår neste turnering 13. mai. Markering på noe vis planlegges!