Dragulf eye q BGP desember 2017

Som vanlig var det bra stemning i vår siste turnering for året. Takk til alle dere som stadig kommer igjen, og ikke minst til foreldre som følger opp sine barn og tilbringer lørdagen på NTG. Vi håper dere koser der litt dere voksne også. I hvert fall er det hyggelig å se dere! 😊

Mange deltok i den logiske konkurransen. Den var ikke så lett denne gangen. Det er meningen at man skal bryne seg litt.

Vi kjørte også en liten julequiz der Simen utfordret sjakkkunnskapene til folk. Ikke så lett den heller kanskje. Her var det meningen at man skulle «google» i vei.

I selve sjakkturneringen var det denne gang 42 spillere fordelt på tre grupper. Det er gjerne flest i yngste klassen, men hyggelig med brukbar deltakelse også i Lilleputtklassen denne gangen.

Vår neste turnering er først 10. februar. Det var ikke så lett å få det til i januar, men vi fortsetter med våre månedlige turneringer som før. Kommende år er det «sjakkdyr» det går i. Hver turnering koples til et dyr med tilsvarende deltakerpremier og diplomer til de beste.

Og tusen takk også til vår kjære sponsor New Nordic og merkevaren eye q, som vi regner med alle for lengst har funnet ut er naturlig fiskeolje for hjerne og øyne. Hva er vel mer naturlig å kople dette til sjakk! 😊