Dragulf eye q BGP mars 2017

Det spesielle med denne månedens turnering var faktisk at A-gruppen var så godt bemannet. Normalt har deltakelsen her ikke vært all verden, og av den grunn har pengepremiene vært større i de to andre gruppene. Det føltes urettferdig at de største gruppene skulle ha de minste pengepremiene, og som igjen kanskje har virket negativt på deltakelsen blant de beste.

Men denne gang hadde vi 12 unge svensker på besøk, hvilket satte sitt preg på turneringen. Sverige kjører i gang opplegg for sine beste kadetter og var på oppstartsamling i Norge, alle utstyrt med kledelig blågul treningsjakke. Vi håper på mer samarbeide med denne gjengen framover. Vi har gode kadetter vi også, og landskamp til høsten planlegges som neste samarbeidsprosjekt.

Hyggelig er det at Jon Ludvig Hammer stiller, og ikke minst at han varsler sin ankomst tidlig. Når man ser at noen gode er med, er det mer fristende for andre å melde seg på. Men den som stakk av med seieren foran både meg og Jon Ludvig var Lars Oskar Hauge. Lars Oskar er en luring og viser stadig at han har stormesternivået inne.

Vi merker oss også Andreas Tryggestads seier over Jon Ludvig Hammer.

Vi skulle gjerne hatt enda flere deltakere i barneturneringen, men så lenge «voksenturneringen» kryr av unge, er det kanskje greit. Det er over dit vi ønsker dem.