Dragulf eye q BGPjanuar 2017

Lars Oskar Hauge er i grusom form for tiden, som vi erfarer daglig i våre sjakktimer på NTG. Begge det to stormesterne i klassen, treneren og Aryan Tari, kommer gang på gang til kort når oppgaver skal løses. Den unge OSS-gutten har virkelig fart på hjernecellene ser selv de meste kompliserte varianter lynraskt. Dermed var det ingen overraskelse at det ble full pott på Lars Oskar også januar-utgaven av vår GP.

Men Lars Oskar kunne nok trengt litt sterkere motstand. Jo mere rating folk får, jo mindre får de lyst til å spille, er inntrykket. 10 deltakere i gruppe A er ikke så verst, men det er i gruppe C det virkelig myldrer med 46 deltakere.

Magnus-effekten ser ut til å ha størst virkning på de som ikke har spilt så mye før. Vi får med stadig flere som ikke har spilt så mye. C-gruppen er perfekt sånn sett. Her er det er bare å hive seg på.

Typisk er det også at medaljevinnerne er svært unge. Det er kanskje noen voksne som får litt bakoversveis av alle disse gode småtertene, men ikke mist motet, denne unge gjengen er kjempetalentfulle! Her vokser Norges sjakkframtid fram, og den ser lys ut! :-)

I vår barneturnering parallelt så tuneringsleder Kimia Moradi ut til å ha full kontroll over 44 deltagere.

Folk er flinke til å gi oss hyggelige kommentarer. Takk for det! J Det er sånt som holder ildsjeler gående, for de som ikke visste det.