Dragulf Grand Prix desember 2013

Og med seg dro de med seg hele pressekorpset. Det var nesten ikke grenser på stjernedryss over desemberutgaven av vår Dragulf-turnering.
Vi viste om det en stund, men kunne jo ikke gå ut med det. Da ville vi i hvert fall sprengt alt som var av rammer på Norges Toppidrettsgymnas. Denne gangen hadde vi faktisk en «anitpropaganda-strategi» for vår turnering. Ingen infomailer, ingen annonsering, minst mulig. Likevel kom det over 150 barn. Det var moro, men tjukka fullt var det.

Høydepunktet var selvfølgelig å se Magnus Carlsen entre lokalet sammen med Erna Solberg og de andre prominente gjestene. Det var nesten som Magnus’ ankomst på Gardermoen. Dette er første gang pressen har fått tilgang på Magnus siden da, og de har skjønt at slike muligheter ikke kommer så ofte med Magnus. Så dette var en stor opplevelse for pressen og forhåpentligvis også alle barna og ikke minst de nesten like mange foreldre som var der. Her fikk vi et glimt av hvordan Magnus Carlsen har det for tiden.

For Olga og meg var det nesten like storveis å få overrakt en gave på 100 000,- av Arctic Securities, en av Magnus’ sponsorer. Dette er et gigantisk beløp for oss. Vi har løpt rundt og arrangert turneringer som denne i en årrekke og levd vårt liv på gulvet, om man kan si det slik, nesten uten penger. Og så skjer dette.

Tusen takk Arctic! En fantastisk julegave!

Barna fikk også julegave denne gangen. Olga hadde i kjent stil designet en egen minnepinne med sjakkmotiv og sågar en Magnus Carlsen sjokolade. Disse var det julenissen hadde i sekken sin da han dukket opp før siste runde skulle settes i gang. Alle fikk selvfølgelig.

Noen fikk også med seg Dragulf-statuen. For å få denne må man vise at man har samlet seks nøkkelringer, som man altså får med å enten være med på en av våre turneringer eller kurs. Vi har mange igjen og håper på rask omsetning av disse. Neste sjanse til å få nøkkelring, eller annen type premie, er på vår neste turnering 25. januar.

Foto: Beate Riiser

Det var som vanlig også en voksenturnering parallelt. NTG Hurtig-GP fikk denne gang holde seg i et klasserom innerst i skolen lykkelig uvitende om hvordan det kokte på resten av skolen. Og som vanlig var det ungdommen som dominerte. Aryan Tari (14) seiret i A-gruppen på kvalitet foran Anders Hobber (19), mens Eivind Olav Risting toppet B-gruppen.