Dragulf Grand Prix mars 2013

Dette ble en veldig hyggelig dag for oss og forhåpentligvis alle. 29 barn så ut til å være fornøyde, og tusen takk for mange hyggelig tilbakemeldinger fra foreldrene!

Normalt har vi voksenturnering parallelt, men denne gang var kun barna i aksjon. Det gjorde jobben som arrangør uvant komfortabel. Det var nesten så man ble stresset over at det ikke var noe stress. Vi kunne begynne presis 11 og allerede 1330 var siste runde ferdig. Og de spesiallagde Dragulf-premiene så ut til å falle i smak.

Det var noen i feltet som spilte sin første turnering. Dette kan ha vært begynnelsen på noe stort! J Magnus Carlsen ble hektet på sjakk i 9-årsalderen, og allerede som 13-åring ble han utnevnt som internasjonal stormester. Vi trenger ikke å sammenligne oss med han, men vi kan i hvert fall la oss inspirere.

Dessuten forplikter det jo å ha verdens beste sjakkspiller i blant oss. Folk forventer gjerne at det skal komme en «Magnus-effekt». Den effekten kommer ikke av seg selv. Vi lager den med slike turneringer som dette.

Forhåpentligvis lot mange seg inspirere. Øving gjør mester, men et stort skritt tar man om man begynner med privatundervisning. Vi har mange instruktører som kan gjøre en god jobb med dette. Ta kontakt! Og vi formidler kontakt.