Dragulf Grand Prix mars 2014

Takk til 91 deltagere for nok en fin turnering! I hvert fall opplevde vi det slik. Fra vår side ser vi bare mange blide barn, og det gleder oss. Stå på folkens!

Å ha det moro med sjakken er oppskriften på å bli god. Og enda morsomme blir det etter hvert. Når man blir bedre. Da forstår man mer. Og da triller det gjerne mer poeng inn også.

Vi har i noen turneringer hatt 3 poeng for seier, 2 for remis og 1 for tap. Det er kanskje hyggelig å få litt poeng uansett resultat. Men denne gang opererte vi med slik det er «på ordentlig». 1 poeng for seier, 0,5 for remis og en ubønnhørlig 0 for tap.

Det kommer en resultatliste ut av dette, og den er kanskje også ubønnhørlig. Turneringen inngår til og med i noen som kalles Barnas Grand Prix. Her kan du se BGP-rapporten fra denne turneringen.

Men ta det ikke for alvorlig! Selv Magnus Carlsen fortonet som talentløs i sjakk – før det plutselig eksploderte i 9-årsalderen. Allerede 13 år gammel ble han stormester. Det kan virkelig gå fort i denne alderen.

Noen barn valgte å delta i voksenturneringen, som gikk parallelt. Det er helt fint! I sjakk bryr vi oss ikke om alder. Så slå gjerne følge flere også!

12. april har vi ny turnering sjakkdag på NTG med både voksenturnering og barneturnering. Meld dere på enten i den ene eller den andre!

PS! Takk til foreldre og de som hjalp oss denne gangen! Sjakkelevene på NTG var på turnering denne gangen, så denne hjelpen var vi virkelig avhengig av.