Dragulf Grand Prix september 2013

For en hyggelig måte å starte høstsesongen på! 43 barn blide barn smittet fryd i våre lokaler på NTG i vår første barneturnering denne høsten.

Det er særlig i mikroputtklassen oppslutningen er bra. Måtte de alle fortsette lenge og vel, så vil det etter hvert bli kniving i de eldre aldersklassene også!

For vår del er det viktigste å se så mange glade ansikter. Både foreldre og barn så ut til å kose seg. Og da koser vi også!

Litt hektisk er det jo selvfølgelig. Vi liker ikke forsinkelser, men også denne gang kunne vi blåse fanfaren for nok en presis gjennomført turnering – akkurat slik Ryanair gjør det når de presterer å lande presis. (Ikke det at vi har noen fanfare, men…)

Men vi har fine premier! Alle fikk selvfølgelig. Denne gang var det én (Stefan Gajinov) som hadde samlet alle seks nøkkelringene og fikk seg en Dragulf-statue.

Vi har produsert masser av disse og håper det vil vanke Dragulf-statue på mange flere etter hvert. Det gjelder bare å fikse komplett samling, og nøkkelringbeholdningen øker man ved å stille enten på en av våre turneringer eller på et av våre kurs.

Neste barnearrangement på NTG er Kretsmesterskap lørdag 12. oktober!

Hilsen Olga og Simen