Dragulf Klubbturnering april 2013

April-utgaven av vår månedlige barneturnering sammenfalt med NM for skolelag, og dermed kunne turneringen ikke inkluderes i Ungdommens Sjakkforbunds Barnas Grand Prix denne gang. Men det betød svært lite for de 41 deltagerne som møtte opp. Stemningen var stor i vår første interne turnering!

Ekstra stas var det å kunne dele ut vår første Dragulf statuett. Marcus Myksvoll Means fra Blommenholm skole har allerede rukket å få komplett samling av våre nøkkelringer, og bonuspremien var en gigantisk Dragulf-figur.

Foreløpig var det bare den vi hadde. Dette var prøveutgaven fra fabrikken, men vi bestiller nye. Alle som har gjort seg fortjent, skal få! Og fortjent betyr altså seks nøkkelringer. En nøkkelring får man enten ved å delta i en av våre turneringer eller i et av våre sjakkurs.

Om man ikke er helt kontroll på nøkkelringene, er det ikke så farlig. Olga holder oversikten, men meld uansett i fra om du har deltatt i seks av våre arrangementer!

Hyggelig var det også at det var en jente som toppet resultatlisten. Linnea Garberg Tryggestad er allerede en etablert spiller og har allerede vunnet NM for jenter i klassen under 10 år. Så her fikk vi smake «norgeselitenivå»!

Totalt har vi dette semesteret sjakkurs for over 700 barn på over 25 skoler i Oslo, Bærum og Asker. Vi ønsker både alle disse og de som var med denne gangen tilbake til høstens turneringer. For det kan dessverre hende at dette var vår siste Dragulf-turnering på denne siden av sommeren.

Men fortvil ikke! Det er flere enn oss som arrangerer turneringer. Sjekk Ungdommens Sjakkforbunds terminliste på www.sjakk.no! Her er det informasjon om sommerleir også.

Resultatene fra turneringen finner du her.

Vi tok masse fine bilder fra turneringen. Kan du finne deg selv i bilderapporten under?