Dragulf største klubb i NM

En stor tropp på 22 Dragulf-spillere har vært i Molde og deltatt i ungdoms-NM. For mange er dette høstens store høydepunkt. Samtidig er det en travel helg med 9 partier for de fleste av spillerne og mye partianalyser og lynsjakk i pausene.

Til tross for trange arealer på Seilet Hotell i Molde var trenerne våre (GM Frode Urkedal og undertegnede) i full aktivitet med råd og tips til våre spillere hele helgen. Forhåpentligvis har mange lært mye sjakk i løpet av disse dagene.

Samtidig er det en gylden anledning for våre spillere til å bli bedre kjent, spesielt de som ikke trener sammen til daglig. Vi observerte mange nye kontakter, spesielt er våre eldste jentespillere Christine, Oda og Amalie flinke til å ta vare på de ferskeste jentene.

Resultater ble det også. Vi reiste til Molde med store forhåpninger, spesielt i de yngste klassene. Det ble også mange flotte resultater. Best av våre ble Hallvard med sølvmedalje i 11-årsklassen. I tillegg fikk vi to bronsemedaljer ved Fredrik i 10-årsklassen og Astor i 9 år og yngre. Blant de litt eldre fikk både Oda og Pantham 6. plass i sine klasser. Oda og Christine ble beste jente i sine klasser.

Minst like gledelig var det at alle våre debutanter gjorde en fin innsats. Alle vant mist et par fine seiere og de fleste var godt inne på øverste halvdel. Da er det ikke mye ekstra trening som skal til før man er helt i toppen neste år!

Av Helge Nordahl

Masse fine bilder fra Thor Kvakkestad ligger i full størrelse HER.