Fire kretsmestere fra Dragulf USK!

Søndag 24. oktober arrangerte Dragulf årets Akershus kretsmesterskap i sjakk på NTG. Totalt ble det 36 deltakere fra hele regionen og 17 spillere fra Dragulf USK som alle sammen gjorde en strålende innsats.

Deltakerantallet var imidlertid ikke stort nok til at hver klasse kunne spille hver for seg, så flere av klassene måtte dermed spille sammen. Premieringen foregikk imidlertid klassevis.

I tillegg til pokaler, fikk de to øverste spillere i hver klasse reisestøtte til NM for barn og ungdom i Bergen 12.-14. november. For informasjon om NM se sjakkfest.no.

Bilder av alle deltakerne og kretsmesterne finner man nederst på siden.

Dragulf deltok i klassene C-F og endte opp med 2 kretsmestere, da Christine Nordahl vant klasse D, mens Hallvard Bjørnstad vant klasse F.

I tillegg til dem tok Bobo Hedin og William Olsen 2. plass i klasser D og G, mens Oda Skramstad, Frederik Nordahl og Birk Braaten fikk 3. plass i klasse E, F og G. Gratulerer!

Samme helg, 23. og 24. oktober ble Oslo kretsmesterskap arrangert på Grefsen skole. Dragulf deltok med 21 meldemmer som viste en sterk prestasjon. Dette er første gangen Dragulf USK vant to kretsmester titler og ble ett av de lokallagene med flest deltakere i mesterskapet.

Vi gratulerer Pantham Kaewpitakkun som ble kretsmester i klasse C og Espen Yang som ble kretsmester i gruppe H!

I tillegg til dem har Emil Gagnaire og Gard Glomnes kommet på 2. plass i klasse G og H. Eskild Møklebust-Lien og Harald Schjødt-Westad tok 3. plasser i klasse D og H. Gratulerer dem med en fantastisk prestasjon!

De beste fra hver klasse i OM som deltar i NM for barn og ungdom i Bergen 12.-14. november, mottar støtte fra OSU via sitt lokallag. Ta kontakt med klubblederne om du vil delta på NM.