Jentesjakkhelg på NTG 8.-10. mai 2015

Denne helgen har vært fantastisk. Vi var 10 barn, men det stoppet oss ikke fra noe som helst. Jentene fikk et veldig bra samhold, mye mer enn før. Jentene ble mer opptatt av å være med hverandre enn å trene nesten. Sjakktreningen gikkk utrolig bra, og jentene sa at de lærte masse.

En viktig ting jentene skilte seg ut med denne gangen, var lagånden. De heide på hverandre, og om noen gjorde et bra resultat ble de alle glad.

Lykke Merlot (6) gjorde sitt store gjennombrudd, og noe treneren Kimiya Sajjadi tror er starten på en stor karriere, her. Hun vant nemlig mot simen Agdestein i simultanen, og det var ikke pågrunn av ren flaks, men veldig solide trekk.

De andre jentene var mer enn glad på hennes vegne, og flere ble motivert til å trene mer. Vi håper på at enda flere kommer neste gang, fordi et sterkt samhold er veldig viktig for sjakklysten til å fortsette!

Dina Holst-Larsen fikk premier for løsning av februar og aprlis logiske oppgaver på hjemmesiden (http://dragulf.no/accordions/view/oppgaver).

Dette er en supergod trening for alle og en hver. Og anbefales dersom man vil utvikle seg.

Vi håper DU vil oppleve mye gøy å delta på vår sommerleir første uken av sommeren. Informasjon finnes her: http://dragulf.no/accordions/view/sjakkleir

Vi sees! :-)