Lag-NM i Drammen
27 Dragulf-spillere har vært i aksjon i helgen i NM for barne- og ungdomslag i Drammen. Veldig mange spente barn før vi startet, det merket vi allerede på lagmøte før start. Men det var veldig mye bra spill fredag. Vi vant noen kjappe partier, mens de få vi tapte stort sett var lange og harde partier.
Lørdag ble en travel dag med tre partier for de fleste. Alle lagene klarte minst 50% denne dagen, noe vi skal være fornøyd med. Et høydepunkt var at “Oslo 1” klarte uavgjort mot det sterke laget fra Smeaheia (Sandnes). Eskil reddet matchen med en sterk angrepsseier mot en god motstander. Veldig fint spilt.
I pausene ble det fin anledning til å se på partier med våre ungdomsspillere og trenere Ludvig, Misha og Gustav. Jeg tipper mange av barna lærte en del triks, men det ble også tid til gaming, shuffleboard og mye annet.
Søndagen er den store finaledagen og vi hadde mange lag på vei oppover etter tre seiere av fire mulige for barnelagene i morgenrunden. Dessverre ble motstanderne i siste runde hakket for tøffe, så det ble mange tap i denne runden. Vi hadde gode stillinger, men kanskje var det mange som var litt slitne etter en lang helg.