Landslagssamling 23-25. november 2018

Så vidt vi kan vurdere hadde vi nok en nydelig landslagssamling denne helgen midt under VM-matchen mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana.

Ungdommens Sjakkforbund krever deltagelse i minst en av våre to årlige samlinger for å få være med på senere representasjonsoppgaver, hvilket legger litt press på folket. Men det er i hvert fall av stor verdi at oppslutningen er så bra som den er nå. Vi får virkelig samlet de beste, hvilket er litt av poenget med dette. Vi håper å skape et storveis nasjonalt sjakkmiljø der man drar hverandre videre og oppover, og da trenger man oppslutning.

Mange av de tidligere trenerne var denne gang opptatt med eksamensforberedelser og forskjellig, men vi håper også høsten trener-team gjorde en god jobb. Takk til Erlend Mikalsen, Johannes Haug, Lucas Ranaldi, Olga Dolzhykova og Sigurd Kjelsbøl Huse for innsatsen! Og ikke kjempetakk også til foreldrene som stilte opp og lagde deilig mat og holdt orden i kantina! 😊 Og ikke minst takk til alle foreldrene som støtter sine barn og kommer hit på tur og sitter her hele helgen. Dere er våre viktigste støttespillere!

Det var bra oppslutning også på vår lynturnering på lørdagskvelden med tidshandikapp.