NTG eye q GP desember 2017

Hyggelig med bra deltagelse! Takk til alle våre deltagere som kommer igjen og igjen på våre turneringer! Vi håper alle er fornøyde, men vi satser likevel på noen små «forbedringer» neste år.

Blant annet håper i å innføre «Jackpot». Og det i alle tre gruppene. Den som vinner alle partiene i gruppen, får meg seg 500 kroner i ekstrapremie. Og om ingen klare det, baller det på seg til neste gang helt til en før eller siden stikker av med potten.

Tusen takk også til vår kjære sponsor New Nordic og merkevaren eye q, som vi regner med alle for lengst har funnet ut er naturlig fiskeolje for hjerne og øyne. Hva er vel mer naturlig å kople dette til sjakk!

Det har etter hvert blitt slik i våre turneringer at den laveste ratinggruppen er den største, men nå var det jevnere fordelt med 23 spillere i C-gruppen, 16 i B- og 17 i A-gruppen.

I A-gruppen ble det knallhard kniving mellom ingen ringere enn to stormestere og flere internasjonale mestere. Jon Ludvig Hammer gikk seirende ut etter å ha slått Simen Agdestein.

Vi merker oss spesielt, og egentlig som vanlig, 12 år gamle Elham Abdrlauf på delt tredjeplass foran en rekke sterke spillere.

Som vanlig var det ungdommen som herjet i de laveste gruppene. Gullvinner Axel Tunsjø i B-gruppen er bare 10 år, og det var flere i samme alderssjiktet på pallen.  Mon tro hva idrettsforbundet hadde sagt om sjakken var med der? Vi på vår side er bare glade for å se så mange sterke unge sjakkspillere. Norsk sjakk ser ut til å gå en lys framtid i møte!