NTG eye q GP mai 2017

Veldig hyggelig var det å se så mange tidligere NTG-elever på plass! Det var kanskje mest «reunion-festen» på kvelden som lokket folk, men vi hadde også smørt på med 5000 ekstra i pengepremier totalt og mesteparten inn i A-gruppen. Dermed ble det hele 36 deltagere i denne klassen. Det er definitivt tidenes «all time high» for oss i denne gruppen.

I de to andre gruppene var det mer som normalt med henholdsvis 22 og 35 deltagere i B- og C-gruppen. Totalt ble det nærmere 100 i «voksenturneringen», og sammen med 83 deltagere i barneturneringen og en god del foreldre, ble det ganske fullt på skolen denne dagen.

Morsomt var det også å se Bobo Hedin øverst på listen i yngste klasse i barneturneringen. Bobo er barnebarn av skuespiller og tidligere kulturminister Ellen Horn, men vi husker han som yngste deltager i turneringen i Rud Idrettspark like etter at Magnus Carlsen ble verdensmester i 2013. Bobo var da bare 5 år gammel.

49 deltagere i denne yngste klassen og 34 i den sammenslåtte gruppen for de litt eldre, var heller ikke verst. Mange unge har allerede tatt steget over i C-gruppen og kjemper mot de voksne. Flere er modne for å ta dette spranget.

Fullt var det også på fotballbanen like i etterkant av turneringen. Fotball har alltid vært populært blant sjakkerne, og fint var det å lufte seg og bevege seg litt mellom turneringen og festen.

På kvelden var det nærmere 80 mennesker som var samlet til det som også skulle være en markering av Simens 50-årsdag to dager etter. Takk for alle som kom! Veldig hyggelig å se alle igjen!