NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP august 2017

Første turnering i ny sesong! Vi er fornøyd med konseptet og fortsetter som før med våre månedlige turneringer, og er glad for alle som kommer igjen gang på gang. :-)

Det var litt andre arrangementer i nærheten denne helgen, så litt færre i barneturneringen enn vanlig. Men mange har for lengst tatt steget over i voksenturneringen, hvilket er vår tanke. Tanken er god, og det er mange som stadig blir bedre.

Den som utmerket seg mest av de yngre denne gang var Elham Abdrlauf (12), som faktisk tok delt førsteplass med blant andre stormester Jon Ludvig Hammer i A-gruppen. Det var bare sju deltagere i denne, men der ble det stor spenning med hele fire spillere på 5,5 poeng.

Vi skulle gjerne hatt med elevene på sjakklinja, men de var på tur til Barcelona denne gangen. De får komme sterkere tilbake!

Deltagertallet i B- og C-gruppen er ganske stabil med rundt 25 i hver. I barneturnering var det 27 deltakere denne gangen. Vi håper alle koste seg og vil komme tilbake til neste turnering 23. september!